Nedeljni horoskop do 4. maja 2020. godine: sedmica u kojoj se planira svetla budućnost

Nedeljni horoskop - Biku je potrebna podrška ljubavi, a Devica privlači dobrim vibracijama!

Nedeljni horoskop od 27. aprila do 4. maja 2020. godine!

OVAN (21.3 - 20.4)

Posao Krenule su značajne promene koje se tiču vašeg poslovanja. Pre nego što se to realizuje do kraja, neophodno je da savladate neke nove veštine. Taj uslov koji vam je predočen budi u vama uznemirenost i pojačava nervozu koju teško kontrolišete. Pre nego što donesete ishitrene odluke, dobro razmislite šta gubite ukoliko se pobunite.

Ljubav Na partnera emitujete nestabilno raspoloženje. Pritisak pod kojim se nalazite nije uzrokovan njegovim ponašanjem, pa zbog toga budite obazrivi da ne napravite štetu koju biste kasnije teško popravili. Kraj nedelje može biti izuzetno napet, najstojte da izbegnete ozbiljne razgovore i svađu.

Zdravlje Čuvajte se infekcija.

BIK (21.4 - 21.5)

Posao Sve što radite ovih dana postaje preterano zamorno. Sa svih strana ste pritisnuti, niste sigurni koji je to pravi trenutak kada je u redu da se zaustavite, podvučete crtu i saopštite svima da je dosta. Uz sve ovo osećate se izdano, jer izostaje podrška na koju ste računali. Budite strpljivi i iznad svega pažljivi, kako biste što bezbolnije prošli ovaj period.

Ljubav Podrška voljene osobe vam je od neprocenjive važnosti, naročito ovih dana kada ste u poziciji da donesete odluku koja ima možda i životnu važnost. Ne zaboravite da vi niste centar sveta. Energija vašeg partnera je u padu, uskoro ćete i vi njemu biti važan oslonac.

Zdravlje Problemi s kožom.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Posao Muči vas veliko razočaranje. Shvatate da ste izloženi okrutnoj manipulaciji, naročito od strane saradnika kojima ste verovali. Bezrazložno paničite, štite vas osobe koje se nalaze na samom vrhu. Ostale teškoće shvatite kao lekciju koja vas uči kako da odvojite bitno od nebitnog i složite sopstvene prioritete koji su jedino važni.

Ljubav Možda vam i nije sve potaman, ali vi kao da niste spremni da bilo šta preduzmete i svoj ljubavni život postavite onako kako vama najviše odgovara. Ne gubite strpljenje, jer svesni ste da je sve prolazno, pa i ova životna faza. Sve će se srediti kada voljena osoba bude inicirala ozbiljan razgovor.

Zdravlje Bolovi u leđima.

RAK (22.6 - 22.7)

Posao Nikako da stigne neko rešenje od koga vam mnogo toga zavisi. Neki ljudi su vam, verovatno, podgrejavali lažnu nadu. Naoružajte se strpljenjem i nekako izdržite ovaj period, jer uskoro stižu promene, pa tako i rešenje situacije koja vas već neko vreme muči. Ne zamarajte se dilemom šta će biti dalje, jer razrešenje svega sada ne možete da vidite.

Ljubav Danima uživate u planiranju budućnosti, ali čini se da zaboravljate da su planovi takve vrste nerealni sve dok u tome ne učestvuje i druga strana. Kako nedelja odmiče tenzija između vas i partnera raste. Izbegavajte diskusije, jer mogu pasti teške reči s obe strane.

Zdravlje Vrtoglavica.

LAV (23.7 - 22.8)

Posao Ovo je segment vašeg života koji, ovih dana, ne cveta. To ne iznenađuje pošto se već neko vreme "gomila" neka teška energija i vi to osećate. Kraj nedelje donosi ozbiljan stres, a ukoliko ne budete pažljivi moguće su ozbiljnije komplikacije. Ovaj aspekt, takođe, može ukazati i na odluke kojima ćete utabati novu poslovnu stazu u budućnosti.

Ljubav Dugo odlažete rešavanje nekih problema, pa vas nakupljeno nezadovoljstvo ozbiljno muči. Bez obzira na to šta biste mogli da pokušate, odgovor voljene osobe izostaje. Oni koji su slobodni treba da zadrže takav status, u protivnom - svako otpočinjanje ljubavne veze bilo bi nepovoljno.

Zdravlje Bolovi u sinusima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.