Nedeljni horoskop do 31. maja 2020. godine: sedmica strasti, dobre energije i romantike

Nedeljni horoskop - Jarčeve očekuje napeta energija, a Vodoliju predivna ljubav!

Nedeljni horoskop za period od 25. do 31. maja!

Ovan

Bićete komunikativniji ove nedelje i lakše ćete da uspete da se dogovorite sa kolegama oko svega. Iako vam možda sve ide lako, to ne znači da treba da budete površni na poslu. Uradićete svakako više nego što ste isplanirali. Imate motivaciju za rad. Ne opterećujete se previše partnerskim odnosima. Sada vam je samo bitno da vas niko ne iritira i potreban vam je mir. Radije biste sa nekim da pričate, nego da ulazite u neku novu vezu. Ako ste zauzeti, popričajte sa partnerom kako da poradite na odnosu.

VELIKI HOROSKOP ZA LETO 2020. GODINEVELIKI HOROSKOP ZA LETO 2020. GODINELetnji horoskop - šta očekuje svaki znak Zodijaka tokom leta 2020. godine!

Bik

Tokom ove nedelje možete da očekujete osetan priliv novca. Vidite I sami poboljšanje, ali i dalje niste sigurni da li ste na pravom putu. Potrudite se da se usredsredite na posao i na ono što je neodložno. Neka muška mlađa osoba može da vam predloži neku ponudu koju nećete moći da odbijete. Prilike za napredak su svuda oko vas. Bilo da ste u vezi ili ne, ne zapostavljajte ljubav zbog posla. Ako ste slobodni, bićete strastveniji nego inače, pa očekujte zanimljiva dešavanja.

Blizanci

Što se posla tiče, veoma ste posvećeni poslu i nemate nikakve nedoumice šta treba prvo da uradite. Lako dolazite do željenih rezultata. Pomalo ste napeti jer imate utisak da ne možete da radite onoliko koliko bi trebalo. Ipak, bolje je da radite manje, ali bar da bude sve kvalitetno urađeno. Ako ste slobodni, onda bi trebalo da idete na neki put gde biste mogli da upoznate novu osobu ili možete da upoznate nekog ko nije iz vašeg mesta. Ne ulazite u vezu sa osobom koju znate duže vreme. Ako ste zauzeti, nemate nikakvih problema, uživate u ljubavi.

Rak

Niste sigurni da li da menjate posao ili ne. Ova nedelja nije loša za odluke tog tipa. Ako ste već to planirali razmislite šta dobijate, a šta gubite. Jedino tako ćete uspeti da se usredsredite na rad, na napredak. Porodica može da vam bude velika podrška. Strastveni ste. Zauzeti, moguće su rasprave sa partnerom, pa je bolje da idete na neki kraći put.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.