Nedeljni horoskop do 30. septembra 2019. godine: kada nam ljubav vrati nadu i zagreje srce

Nedeljni horoskop - Bika očekuje divan period u ljubavi, a Škorpija dobija rizičnu poslovnu ponudu!

Nedeljni horoskop od 23. do 30. septembra 2019. godine!

OVAN

Posao - Period vam donosi mogućnost uspeha u sportu, pogotovo ako ste rođeni u poslednjoj dekadi znaka. Ukoliko se bavite nekretninama ili privatnim poslom bićete veoma aktivni i tražićete nove načine da poboljšate posao. Mladi Ovnovi naći će honorarni posao. Sve vreme ćete se truditi da budete što ekonomičniji i trošite samo na ono što vam je zaista potrebno, ali prema svojim intimnim željama ćete biti veoma slabi.

Ljubav – Moguće je da ćete preuzeti inicijativu prema jednom Lavu ili, ako ste rođeni krajem aprila, prema jednom Jarcu, ali će vam za to biti potrebno posredovanje Raka, nekog drugog Ovna ili Blizanaca. Ako ste u dužem braku ili vezi, nemojte se raspravljati sa partnerom oko sitnica.

Zdravlje – Moguće manje stomačne tegobe.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2019. GODINE: Škorpiju očekuju avanture i veliki rizik, a Lava predivna ljubavVELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2019. GODINE: Škorpiju očekuju avanture i veliki rizik, a Lava predivna ljubavMesečni horoskop za oktobar 2019. godine - astro prognoza za ljubav, posao i zdravlje!

BIK

Posao- Imate dve opcije, a vi kao da niste sigurni za koju da se opredelite, mada ste u stvari već odlučili, jedino niste sigurni koliko bi vam pomogla osoba na koju računate. Nemojte se previše opterećivati eventualnim problemima sa kojima možda nećete biti suočeni. Imate nekoliko izvora prihoda, a onaj glavni ne može da zadovolji sve vaše potrebe, jer verovatno imate kredite. Nemojte brzopleto ulagati novac u nove poslove.

Ljubav – Vrlo lep period tokom kojeg možete doživeti prijatne trenutke u ljubavi, pod uslovom da se ni vi ni partner ne inatite oko sitnica. Devica i Jarac će biti tvrd orah i prilično svojeglavi, a Škorpija, Ribe, Rak i neki drugi Bik veoma su prilagodljivi i u vas prilično zaljubljeni.

Zdravlje – Čuvajte se povreda u sportu.

BLIZANCI

Posao - Težište vaših aktivnosti biti na stručnom usavršavanju, putovanjima ili odnosima sa strancima. Mladi Blizanci treba da se što više posvete učenju. Pritiče vam novac u manjim količinama sa raznih strana. Ako ste mladi, roditelji će imati razumevanja za vas i verovatno će vas obradovati nečim što odavno želite. Sredovečni Blizanci ulažu novac u stambeni prostor.

Ljubav – Ako ste u dužoj vezi i jasno vam je da partner baš i nije naročito zadovoljan vama, ili ga u poslednje vreme zanemarujete, pronađite način da ga razuverite, čak i ako je u pravu. To se posebno odnosi na one koji su u vezi sa Strelcem, Jarcem, Vodolijom ili Ribama.

Zdravlje – Pazite se povrede.

RAK

Posao- Spremni ste da pregovarate i da se cenjkate, ubeđujete dok ne iscrpite poslednji nerv vašeg sagovornika samo da biste sproveli svoju zamisao. Na kraju ako i pristane na vaše uslove, pitanje je da li ćete biti zadovoljni tom saradnjom. Dobro razmislite o svemu ako želite da zaključite nekakav posao u toku ove sedmice. Ljuti ste zbog troškova koje je neko napravio, vaš poslovni ili ljubavni partner, jer vas nije konsultovao. Ne opterećujte se previše time, naročito ako se ne radi o velikom iznosu.

Ljubav – Period nije sjajan za porodične odnose, za one koji su u braku, zbog sklonosti ka raspravama, ali ni za slobodne koji maštaju da dožive romansu na odmoru. To bi mogao biti čist promašaj, naročito ako vam se svidi osoba koja nije slobodna.

Zdravlje – Budite pažljiviji za volanom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.