NEDELJNI HOROSKOP DO 30. NOVEMBRA 2020. GODINE: Ovna očekuju bolje finansije, a Rak sanja o velikoj ljubavi

Nedeljni horoskop od 23. do 30. novembra 2020. godine!

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao - Ovih dana bićete u situaciji koja će zahtevati brzo reagovanje. Kako ste u pozitivnoj fazi, pokušajte da ne propustite nijednu poslovnu priliku - uspeh je gotovo zagarantovan. Tokom ovog perioda ukazaće vam se izuzetno povoljna prilika za napredovanje na radnom mestu. Takođe, očekuje vas nekoliko novih poslova sa inostranstvom. Finansijska situacija se popravlja.

Ljubav - Zvanično ste još u vezi, ali da biste u njoj ostali potrebno vam je nešto žestoko. Jako vas privlači druga osoba i ne znate za koga da se opredelite.

Zdravlje - Ukoliko ne smanjite alkohol, možete imati zdravstvenih problema.

Pročitajte još:

HOROSKOP - OČEKUJU NAS SUDBONOSNI SUSRETI: Šta nam donosi kvadrat Venere i Saturna (do 23. novembra 2020.)

KRATAK MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020. GODINE: Stiže nam najlepša energija ljubavi

OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA JE NEMOGUĆE ZABORAVITI: Oni su posebni, zavodljivi i u život donose predivne boje

BIK (21.4.- 21.5) 

Posao- Ne možete da nađete pravo rešenje za jedan važan posao, jer niste detaljno ispitali sve varijante. Problemi se nagomilavaju neverovatnom brzinom, pa vam je neophodno veliko strpljenje. Tokom narednih dana određene okolnosti navešće vas da intenzivno razmišljate o pokretanju privatnog biznisa. Zategnuti odnosi sa pretpostavljenima i loša atmosfera na poslu ubrzaće okupljanje ekipe sa kojom ćete to ubrzo realizovati.

Ljubav - Glavni problem predstavnika ovog znaka su emocije. Saznanje da ste prema nekome dugo gajili uzaludne simpatije ne bi trebalo mnogo da vas opterećuje. Glavu gore, jer nove prilike su na vidiku.

Zdravlje - Čuvajte se prehlade i virusa.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao- Ukoliko razmišljate o promeni posla, mpžda je nastupio je pravi trenutak. Posedujete dovoljno znanja i prakse, tako da neće biti nikakvih problema, a i okolnosti vam idu naruku. S lakoćom ćete prihvatiti obaveze koje obećavaju veliki napredak, ali ipak, pre svega dobro razmislite.

Ljubav - Previše ste opterećeni poslom, a malo je onih koji to primećuju i shvataju. Pripazite na voljenu osobu, jer neće dugo tolerisati vaše nervozno ponašanje. Ovih dana slobodni pripadnici znaka upoznaće izuzetno šarmantnu Vagu i bez dvoumljenja prihvatiće njen poziv za izlazak.

Zdravlje - Budite veoma pažljivi i pazite na zglobove.

RAK (22.6. - 22.7.) 

Posao- Zaokupljeni ste detaljima, pa vam suština lako može promaći. Ali, prijatelji će priskočiti u pomoć i pomoći vam da sačuvate optimizam. Ukoliko se bavite administrativnim poslom, moguće je napredovanje. Ipak, izbegnite konačna rešenja, pogotovo krajem ovog perioda.

Ljubav - Već izvesno vreme partner vas kritikuje, ali to ne znači da ima loše namere. Svako na svoj način iskazuje pažnju, tako i vaš partner pokušava da vam kaže koliko brine o vama. Mnogi Rakovi mogu da sanjaju o pravoj ljubavi.

Zdravlje - Mogući su problemi sa reumom i nesanicom.

LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao- Ukoliko uspete da ostanete disciplinovani i nedelju započnete bez kašnjenja i odlaganja obaveza, tokom narednih dana moguće su interesantne poslovne mogućnosti, pogotovo ako je posao vezan za inostranstvo. Ne uvlačite prijatelje u svoje poduhvate, pokušajte da ih rešavate sami.

Ljubav - U vašem ljubavnom maštanju glavnu ulogu igra osoba o kojoj imate iskrivljenu sliku. Mnogi Lavovi nastaviće vezu započetu u prošlosti, jer veruju da ništa nije slađe od isprobanog slatkiša.

Zdravlje - Umor je posledica prekomernog rada, ali i signal da poslovne aktivnosti svedete na razumnu meru i da malo usporite.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.