Nedeljni horoskop do 30. avgusta 2020. godine: Ovna očekuje sjajna energija, a Devicu priliv novca

Nedeljni horoskop od 24. do 30. avgusta 2020. godine!

Ovan

Imate više energije. Fokusirani ste na posao. Niste negativni, nego gledate kako da se potrudite da na poslu bude sve odlično. Bićete produktivni, to je sigurno. Lako dolazite do dobrih poslovnih prilika, a u prilog vam ide saradnja sa drugima. Strastveni ste i skloni flertu. Ako ste u vezi, bićete romantičniji nego inače.

Bik

Moguće su promene na poslu, ali i u privatnom životu. Staloženi ste i lako se dogovarate sa kolegama. Ono što je važno je da ne treba da zapostavite obaveze, ma koliko da vam nije do rada. Poradite na komunikaciji sa partnerom. Posvetite se partneru, jer svakog trenutka mogu da iskrsnu problemi koje ne možete brzo da rešite. Posvećenost je neophodna. Pokušajte da isplanirate put sa voljenom osobom.

Veliki horoskop za vladavinu Device: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 22. septembra 2020. godine)Veliki horoskop za vladavinu Device: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 22. septembra 2020. godine)Ovna očekuje dobra prilika za ljubav, a Lavu se bude strahovi...

Blizanci

Odlično ste raspoloženi ove nedelje. Vaš vladar Merkur je u znaku Device, gde se sjajno oseća, pa će vam svaki dogovor sa drugima ići mnogo lakše nego pre. Bitno je da da pokušate da nađete kompromis. Što se tiče ljubavi, može da bude malo napornije u vezi, ali rešite probleme od ranije i pokušajte da popravite odnos. Ako ste slobodni, ne želite da menjate status.

Rak

Veoma ste napeti zbog posla. Ipak, ovo je nedelja za dogovore i sve može da bude u redu. Priliv novca je izvestan, nema razloga za veću brigu. Imate dosta novih kontakata. Ako treba da završavate neke obaveze oko dokumentacije, lako ćete to da odradite i potrudite se da proverite sve više puta. Možda ćete imati više volje za vezu, za izlaske. Imaćete više opcija za neki novi početak u ljubavi. Ako ste u vezi, nema razloga za brigu.

Lav

Novčana situacija je stabilna, što je posle nekog vremena odlična vest za vas. Dosta planeta je u polju novca, tako da treba da očekujete konačno nagrade za sav trud. Nema razloga za brigu. Radite samo sve na vreme. Odlična je nedelja za saradnju sa drugima. Stres je moguć u vezi. Ne budite tvrdoglavi nego se dogovorite oko svega sa partnerom. Moguća je tajna veza, ako ste slobodni.

Devica

Imajte malo više razumevanja za druge. Ići će sve kako ste zamislili. Imaćete dosta posla i možete da budete malo napeti zbog toga, ali će priliv novca da vas obraduje. Očekujte pomoć prijatelja u vezi sa poslom. U ljubavi je sve idealno i uživate sa partnerom, veoma ste romantični, što vam nije svojstveno. Ako niste zauzeti, preko prijatelja je moguće poznanstvo koje će da bude značajno.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.