Nedeljni horoskop do 28. oktobra 2018. godine: Ovna čekaju velika iskušenja, a Škorpiju lepi ljubavni dani

Nedeljni horoskop otkriva koga prati sreća u ljubavi, a ko će morati da prođe kroz velika iskušenja na putu do uspeha!

Šta će vam doneti naredni dani, bar kada se zvezde pitaju, na planu ljubavi, posla i zdravlja saznajte u nedeljnom horoskopu.

Ovan

LJUBAV: Možda ste pomalo iscrpljeni od silnih ljubavnih pokušaja. Frustracije ćete izbeći strpljenjem i suzdržanošću. Planete usporavaju pozitivne uticaje, ali to ne znači da vas ne čeka lepa budućnost. Oni u vezama neka budu tolerantniji dok ne dođu bolji dani.

KARIJERA: Neki će biti u iskušenju da potroše više nego što treba. Ako vam nedostaje sredstava, ne pozajmljujte novac od drugih. Pažljivo odlučite šta vam je važno, a šta nije. Shvatićete da vam dosta toga zapravo ni ne treba. Radićete jednostavnije.

ZDRAVLJE I SAVET: Setite se pravila zlatne sredine.

Horoskop za vaš podznak do 31. oktobar 2018. godine: Vage imaju sreće sa novcem, a Jarac privlači ostvarenje željaHoroskop za vaš podznak do 31. oktobar 2018. godine: Vage imaju sreće sa novcem, a Jarac privlači ostvarenje željaHoroskop predviđa puno iznenađenja i promena do kraja oktobra, naročito kad nas začara magija punog Meseca... Saznajte šta čeka…

Bik

LJUBAV: Intelektualni nivo ličnih odnosa biće kvalitetan, a sve ostalo navodiće vas na nezadovoljstvo, rasprave ili čak svađe. Zato razgovarajte, ali ne insistirajte na zagrljajima. Uz malo više strpljenja bićete oboje zadovoljni.

KARIJERA: Ne želite da se bavite tračevima, ali neprijatno je ćete morati da ih slušate. Radi se samo o sitnicama oko kojih se ne treba nervirati. Svi smo ljudi, a ljudi nisu savršeni. Vi to dobro znate. Zato neka na jedno uvo uđe, a na drugo izađe.

ZDRAVLJE I SAVET: Uživajte u životu.

Blizanci

LJUBAV: Verovatno nećete biti zadovoljni onim što vidite da se sprema. Suzdržite se od suvišnih komentara, jer bi oni mogli samo da doliju ulje na vatru. Budite umereni, strpljivi, a ako treba, povucite se, bar privremeno. Kasnije će biti lakše.

KARIJERA: Nastavićete diplomatsku strategiju, a ono što dogovorite, sprovodićete u delo odmah. Tako će se menjati tihi i bučniji način rada, a vi ćete se prilagođavati čas jednom, čas drugom stilu. Neki će uraditi velike stvari u ovom periodu.

ZDRAVLJE I SAVET: Bavite se sportom. Ojačaće vas.

Rak

LJUBAV: Kontakti će biti brojni, ali većina njih neće u potpunosti ispunjavati vaša ljubavna očekivanja.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.