Nedeljni horoskop do 28. juna 2020. godine: sedmica u kojoj vam sve ide od ruke

Nedeljna astro analiza - Blizancima ljubav cveta, a Devici se ostvaruju želje na poslu...

Nedeljni horoskop od 22. do 28. juna 2020. godine!

Ovan

Posvetite više pažnje partneru. Moguće su nesuglasice, pa bi bilo dobro da pazite šta pričate. Možete da upoznate neku zanimljivu osobu na kraćem putovanju, ako ste slobodni. Potrudite se da budete otvoreni za nove prilike za ljubav, ali se ne vraćajte na stare priče. Ne započinjite ništa novo jer nije sigurno da ćete imati uspeha. Posvetite više vremena porodici.

Veliki horoskop za vladavinu Raka: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. jula 2020. godine)Veliki horoskop za vladavinu Raka: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. jula 2020. godine)Ovna očekuje dinamična ljubav, a Vodolija je uspešan i u centru pažnje...

Bik

Bićete željni pažnje ove nedelje. Strastveniji ste nego inače. Moguće su manje rasprave sa partnerom jer ćete imati potrebu za slobodom. Ako ste slobodni, moguća je neka avantura. Očekuje Vas dosta promena na poslu. Uskladite se sa kolegama. Budite agilni. Dajte svoj maksimum.

Blizanci

Sve cveta i bićete prezadovoljni što se tiče partnerskih odnosa. Konačno se odlično razumete sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, potrudite se da se usredsredite na nove kontakte. Bitno je da budete komunikativni. Ove nedelje ćete doneti odluke vezane za posao koje će biti značajne narednih meseci. Pazite kakve promene pravite i ne žurite sa istim. Ne morate sve sami da radite. Bitno je da se dogovorite sa kolegama ko šta treba da radi. Budite temeljni.

Rak

Ako ste zauzeti, bilo bi dobro da ne zapostavljate partnera. Može da se oseća prilično loše jer uviđa da ne izdvajate dovoljno vremena za vezu. Kad imate slobodno vreme vidite se sa prijateljima, bitno je samo da Vam nije dosadno. Imaćete sreću na poslu. Ne budite previše otvoreni prema kolegama, zadržite neke stvari za sebe. Iskoristite priliku za neko usavršavanje.

Lav

Odlično ste raspoloženi i sve Vam ide od ruke. Imate višak energije. Konačno znate čime više nećete da se bavite i završavate obaveze jako lako. Bilo da ste u vezi ili ne, ne propustite dobre prilike za neko putovanje, za zabavu. Ako ste slobodni, neko novo poznanstvo se može da se pretvori u nešto više.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.