Nedeljni horoskop do 27. januara 2020. godine: romantične Blizance očekuje napredak, a Vodoliju odličan priliv novca

Nedeljni horoskop - očekuje nas sedmica romantičnih avantura i uzbudljivog društvenog života!

Nedeljni horoskop od 20. do 27. januara 2020. godine!

Ovan

Imajte razumevanja za partnera, ako ste u vezi. Svako treba da ima više vremena za sebe. Ako ste slobodni, nećete želeti da menjate status. Prija Vam samoća. Može Vam nadređeni ponuditi neko usavršavanje, pa bi bilo dobro da to prihvatite.

Veliki horoskop za vladavinu Vodolije: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 19. februara 2020. godine)Veliki horoskop za vladavinu Vodolije: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 19. februara 2020. godine)Devicu očekuje priliv inspiracije i beskrajna romantika, a Vodolija odbacuje ograničenja i privlači uspeh!

Bik

Vidite se sa prijateljima. Možete preko njih da upoznate neku novu osobu. Uživate u ljubavi ako ste u vezi, sve je idealno. Dosta brinete o novcu. Kolege na poslu su sklone saradnji. Očekujete veći priliv novca, ali bi trebalo da štedite malo više. Ova nedelja je bitna da održite stabilnost, a ne da nešto menjate. Ne brzajte sa odlukama o budućnosti.

Blizanci

Romantični ste. Ne idealizujte osobu sa kojom ste bili u vezi, ne vraćajte se na staro. Zauzeti, idite na neki put sa partnerom. Moguće su promene na radnom mestu. Ako postoji šansa za napredak, iskoristite je. Vodite računa o sebi. Izbegavajte jaku hranu zbog problema sa varenjem.

Rak

Možete potražiti pomoć od partnera u vezi sa nekim bitnim odlukama, ako ne možete sve sami. Potrebna Vam je podrška. Budite otvoreniji prema osobi koja Vam se dopada duže vreme. Veoma ste strastveni, ali i skloni raspravama.
Odradite sve obaveze na vreme. Poštujte rokove.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.