Nedeljni horoskop do 27. januara 2019. godine: Lava pokreće strast, a Jarčeve će obradovati divne vesti

Nedeljni horoskop predviđa sukobe i promene, a evo ko će se na kraju sedmice osećati kao pobednik!

Ovan

Ne smete da kasnite u obavljanju obaveza koje imate na poslu. Potrudite se da se fokusirate na neke stvari koje ste stalno odlagali. Završite sve što ste započeli. Od polovine nedelje ćete imati i više energije. Romantični ste. Ako ste slobodni, i dalje želite da budete u neobaveznim odnosima, jer ne želite da se opterećujete.

Veliki horoskop za vladavinu Vodolije: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. februara 2019. godine)Veliki horoskop za vladavinu Vodolije: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. februara 2019. godine)Veliki horoskop do 20. februara 2019. godine - šta nam donosi vladavina ekscentrične Vodolije...

Bik

Nemojte da se raspravljate sa prijateljima oko novca. Ne postavljajte previše pitanja oko posla nego dajte sve od sebe da se usmerite na ono što je vezano za budućnost. Prijatelji mogu biti od pomoći. Ako radite nešto vezano za turizam ili umetnost, imaćete dosta posla. Potrudite se da se dogovorite oko obaveza sa osobama sa kojima sarađujete. Preko prijatelja možete upoznati osobu koja Vam odgovara. Strastveniji ste nego inače. Moguće su avanture.

Blizanci

Ne možete da se fokusirate na bitne stvari. Veoma ste zabrinuti da li ćete uspeti da ostvarite sve što ste isplanirali. Sve ide sporo i niste zadovoljni sumom novca koju zarađujete. Trebalo bi da pazite malo više na troškove. Skloni ste flertu. Moguća su nova poznanstva preko neke bliske osobe. Zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog previše posla.

Rak

Potrudite se da se fokusirate na pozitivne stvari na poslu. Moguć je flert sa nekom osobom koju znate preko posla. Udovoljite sebi. Moguća su kraća putovanja. Imaćete dosta posla i nećete lako sve moći da postignete. Ne opterećujte se jer nemate ni vremena za stres, nego se samo fokusirajte na prioritete.

Lav

Posao Vas dosta isrcpljuje. Bitno je da ne odlažete neke zadatke. Od sredine nedelje su mogući povećani troškovi. Bavite se sportom jer imate višak energije. Strastveni ste ovih dana. Ako ste u vezi, idite na put sa partnerom. Ako ste slobodni, neće biti promena.

Devica

Potrudite se da se posvetite pozitivnim stvarima, ali i uživanju. Neki ljudi nisu baš iskreni kao što ste vi. Nemojte da verujete u sve tuđe priče. Moguće su rasprave sa partnerom, ali ni sa saradnicima situacija nije idealna.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.