Nedeljni horoskop do 27. aprila 2020. godine: sedmica predivnih promena i božanstvene romantične energije

Nedeljni horoskop - Vodolija živi romantičnu priču, a Biku se sve dobro menja na mnogim planovima!

Nedeljni horoskop od 20. do 27. aprila 2020. godine - saznajte šta očekuje vaš znak Zodijaka!

Ovan

Ove nedelje ćete konačno moći da budete staloženiji i da uživate više. Ne morate samo da radite. Konačno će da se isplati sav trud koji ste uložili na poslu. Moguć je priliv novca. Što se ljubavi tiče, ako ste u vezi sve je u redu i lako dolazite do dogovora sa partnerom. Slobodni, moguće je neko dopisivanje sa nekom osobom, ali možda i sa dve. Dvoumite se koga da odaberete.

Bik

Odlično se osećate. Sunce je konačno ušlo u vaš znak i imate višak energije. Lako obavljate sve obaveze. Neka mlađa ženska osoba može da vam pomogne oko posla. Tako ćete sve lakše da odradite. Što se ljubav tiče sve je odlično i ljubav cveta. Sa partnerom nemate nikakve probleme, čak imate i podršku u vezi sa poslom. Ako ste slobodni, preko posla je moguće novo poznanstvo.

Mesečni horoskop za maj 2020. godine: detaljno predviđanje za svaki znak i podznakMesečni horoskop za maj 2020. godine: detaljno predviđanje za svaki znak i podznakMesečni horoskop - Bika u maju očekuju lepa ljubavna osećanja, a Device dodatni priliv novca!

Blizanci

Osećate pad energije. Nije vam lako da završite sve što ste započeli, ali sada nije vreme za nove poslovne obaveze. Budite prijatni prema kolegama iako ste pomalo nervozni. Nemojte da poklanjate previše poverenja drugim ljudima. Veoma ste zadovoljni. Ako ste u vezi, nemate nikakve probleme. Ako ste slobodni, nećete poželeti da menjate status.

Rak

Nedostaju vam prijatelji. Možete da se čujete sa nekima da biste ih pitali za savet u vezi sa poslom. Imate dosta ideja, ali to ne znači da treba sve da ostvarite. Pokušajte da odaberete profitabilnu ideju. Ne ulazite u neke nejasne priče sa osobom koja vam se dopada. Ako neće vezu, onda to i nije za vas. Ako ste zauzeti budite otvoreni prema partneru.

Lav

Neka muška osoba može da vas podrži na poslu. Pitajte kolege za pomoć. Bitno je da budete ambiciozni i da se ne opterećujete previše nekim poslovima koje ne možete da odradite kako treba. Podelite obaveze po prioritetu. Slobodni, preko interneta je moguće novo poznanstvo. Ako ste zauzeti, postavite se prijateljski prema partneru da biste imali dobar odnos i razumevanje.

Devica

Pomalo ste rasejani i niste raspoloženi za rad. Imate dosta planova, ali nemate fokus. Niste dobro raspoloženi za rad, ali odradite samo ono što morate. Sada je vreme da razmislite o usavršavanju. Neki kurs koji ste odavno planirali treba da upišete ili pokušajte da pročitate knjigu koja odavno stoji na čekanju. Slobodni, kod vas nema promena ove nedelje. Zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog posla.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.