Nedeljni horoskop do 24. marta 2019. godine: Ovan uživa u divnoj ljubavi, a Vagu će nešto obradovati

Nedeljni horoskop od 18. do 24. marta 2019. godine - kada srce željno ljubavi napravi prvi korak, dolaze samo pozitivne promene!

Nedeljni horoskop - astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Posao - Opasnosti na sve strane, jer neprijatelji vrebaju. Možda ima šanse da ih malo privolite da u nečemu popuste. Mnogi misle da ste lukavi, a vi samo pokušavate da budete praktični. Crni fond se puni, ali pazite. Neko tačno zna gde držite novac, što baš i nije zgodno. A novac nije jedina vrednost koju imate. Igrajte igre na sreću.

Ljubav - Stara ljubav zaborava nema, ali nova samo što se nije dogodila. Neki vrlo lep susret neće vas ostaviti ravnodušnim. A kada su Ovnovi ravnodušni? Ovan ili Lav može vas ozbiljno zaintrigirati. Ako vodite razgovore o novcu, raspodeli finansija ili planirate da zatražite od porodice da vas podrži u vezi s novim poslom, moguća je rasprava.

Zdravlje - Smanjite napore.

Veliki horoskop za vladavinu Ovna: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. aprila 2019. godine)Veliki horoskop za vladavinu Ovna: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. aprila 2019. godine)Horoskop za vladavinu Ovna - Devicu očekuje platonska ljubav, a Škorpiju dobra poslovna ponuda!

BIK

Posao - Budite oprezni kod ulaženja u bilo kakve partnerske odnose. Neka ponuda vam se može učiniti sjajnom, ali u stvari pitanje je šta će biti od tog posla. Ako pri tom treba da radite sa strancima, u svemu će doći do kašnjenja. Očekujete priliv iz privatnog posla, ali je moguće da će kasniti. Ipak, u mogućnosti ste da dođete do nekog vanrednog novca, možda preko medija.

Ljubav - Ako vam se dopadaju Devica, Jarac ili Škorpija, veza može biti harmonična, čak i sa Vodolijom. Međutim, bilo kakva ljubav sa vatrenim znacima stvaraće vam glavobolje. Kod vas nema sredine. Ili ste veoma usamljeni, ali uglavnom jer tako vi želite, ili ste preopterećeni obavezama, opet, jer je to vaš izbor.

Zdravlje - Pazite na ishranu, izbegavajte brzu hranu.

BLIZANCI

Posao - Pozavršavajte sve važne poslove, napravite dogovore, zaključite ugovore, krenite u realizaciju posla. Moguće je da ćete imati vanrednih troškova više nego što ste planirali. Trebalo bi da se posvetite stabilizaciji finansija mnogo ozbiljnije.

Ljubav - Partner postaje nesiguran u sebe i biće mu potrebna vaša podrška. Ne vredi da se zbog toga preterano nervirate, isplivaće on iz problema, a i vi zajedno s njim. Ako ste slobodni, mogu vas oduševiti Ovan, Jarac ili Strelac. Situacija u domu postaje nešto napetija, jer neko od vaših bližnjih očekuje da svi rešavaju njegove probleme.

Zdravlje - Pripazite na grlo.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.