Nedeljni horoskop do 24. decembra 2018. godine: kome pun Mesec donosi brige na kraju godine

Nedeljni horoskop - Devicu očekuje povećanja prihoda, a Blizance ljubavne turbulencije u vezi ili braku!

OVAN (21. 3 - 20.4)

Posao Direktan hod Merkura, simbola komunikacija, preko devete astrološke kuće u napetim aspektima sa Jupiterom i Neptunom, opominje na oprez prilikom saradnje sa strancima. Aspekti retrogradnog Urana, vladaoca kuće inostranstva, donose vam zaradu preko poslova u vezi sa osiguranjem. Izbegavajte rasprave sa šefovima, posebno ako ste rođeni u trećoj dekadi.

Ljubav Naglašen znak Jarca koji "zahvata" desetu kuću, upozorava na mogućnost ljubomornih scena zbog partnerove posesivnosti, naročito ukoliko ste u značajnoj vezi. Tranzit Venere preko Škorpije najavljuje strastveni susret sa osobom koja radi u banci ili drugoj finansijskoj instituciji.

Zdravlja Problemi sa sinusima.

Horoskop - kakva nas čuda očekuju do kraja decembra: ovog meseca prati nas magija mističnog niza brojeva 555Horoskop - kakva nas čuda očekuju do kraja decembra: ovog meseca prati nas magija mističnog niza brojeva 555Astrolog otkriva šta će se promeniti do kraja decembra - ovog meseca magičan niz brojeva 555 utiče na našu sudbinu! Pročitajte…

BIK (21. 4 - 21.5)

Posao Aspekti Jupitera početkom perioda upozoravaju da izbegavate potpisivanje ugovora i da čuvate dokumenta. Pozicija Merkura u astrološkom polju posla, u drugoj polovini nedelje, donosi vam obnovu saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Trebalo bi da poslušate savet Vage ili Raka na koga uvek možete da se oslonite.

Ljubav Pozicija vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi, čiji je uticaj oslabljen u Škorpiji, u prvoj polovini nedelje, na putu, predavanju ili seminaru, donosi vam susret sa starom simpatijom. U vreme punog Meseca, oko 22. decembra, sredinom perioda, možete da upoznate neku Ribu ili Jarca.

Zdravlje Potrebna vam je rekreacija.

Posao Vaš vladalac Merkur u astrološkoj kući partnerskih odnosa, pod uticajem Neptuna, opominje da povedete računa o svojim izjavama, ako ste zbog posla prisutni u javnosti. Krajem nedelje novac pritiče preko paralelnih poslova, a možete da obnovite kontakte sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Izbegavajte rasprave sa saradnicima i kolegama.

Ljubav Konjunkcija vašeg vladaoca Merkura i Jupitera u kući ljubavi, upozorava da ne ulazite u rasprave sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. U vreme punog Meseca, oko 22. decembra, na nekoj proslavi možete da upoznate osobu koja neće biti potpuno iskrena prema vama.

Zdravlje Oscilacije krvnog pritiska.

RAK (21. 6 - 22.7)

Posao U prvoj polovini perioda izbegavajte konflikte i rasprave sa saradnicima. Naglašeno astrološko polje partnerskih odnosa u koje 21. decembra ulazi i Sunce, vladalac vaših finansija, u napetom aspektu sa retrogradnim Uranom, upozorava da povedete više računa o tačkama ugovora koje nameravate da potpišete. U vreme mladog Meseca kontakti sa strancima donose vam novac.

Ljubav U prvoj polovini nedelje može da vam zasmeta partnerova potreba za dominacijom, ako ste u braku ili dužoj vezi. Konjunkcija Merkura i Jupitera u polju ljubavi, u drugoj polovini perioda, može da vam donese strastveni susret sa osobom koja je zbog posla prisutna u javnosti.

Zdravlje Nervoza.

LAV (23. 7 - 23.8)

Posao Aspekti Merkura, vladaoca astrološke kuće novca, pod uticajem Jupitera, najavljuju mogućnost dogovora o isplativom poslu sa strancima. Sredinom perioda povedite računa o tome šta potpisujete.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.