Nedeljni horoskop do 23. juna 2019. godine: Lava očekuje tenzija u ljubavi, a Vagu velika šansa za srećnu budućnost

Nedeljni horoskop - očekuje nas talas novih ljubavi i sreće...

Nedeljni horoskop od 17. do 23. juna 2019. godine!

OVAN

Posao Ovaj period nije povoljan za pokretanje novih poslova jer ste izloženi jakom prilivu energije koju ćete teško kontrolisati. Posledica toga može biti pogrešna procena situacije i brzoplete reakcije kojima ništa nećete postići, narotiv. Kraj nedelje nagoveštava završetak važnih poslova, ali budite na oprezu jer čak i najsigurniji poslovi mogu da se iskomplikuju.

Horoskop otkriva šta nam donosi pun Mesec u Strelcu: evo kako će nas iznenaditi putokaz životaHoroskop otkriva šta nam donosi pun Mesec u Strelcu: evo kako će nas iznenaditi putokaz životaHoroskop otkriva da će ovaj pun Mesec doneti predivne promene u naš život! Evo kako maksimalno da iskoristite njegovu magiju...

Ljubav Niste sigurni kako da se postavite pa vam je najlakše da svu odgovornost svalite na drugu tranu. Ako vas savladaju strahovi, upašćete u ozbiljan sukob s voljenom osobom jer niste u pravu. Promenljivost raspoloženja može trajno da poremeti partnerski odnos.

Zdravlje Gastritis.

BIK

Posao Stiže vam novčani priliv, ali istovremeno i neplanirani troškovi. Pored ovoga, planetarni aspekti najavljuju iznenadne promene koje mogu da vas uznemire i uplaše. Ne prepuštajte se prvom utisku, jer zajedno s haosom stiže i pravo rešenje zbog koga ćete, na kraju, shvatiti da je sve što se desilo bilo dobro za vas.

Ljubav S jedne strane žudite za slobodom, a s druge vam prija da imate nekoga pored sebe. Nestabilno raspoloženje može da vas navede na štetne postupke. Uskoro će se okolnosti promeniti, pa nije pametno sada uvoditi promene u odnosu s partnerom, dok ne vidite s čim raspolažete.

Zdravlje Bronhitis.

BLIZANCI

Posao Ispred vas je jasna slika puta kojim morate ići ukoliko želite uspeh. Istovremeno, sve što započinjete osuđeno je na blokadu. Neki ljudi, kojima ste verovali, ne ispunjavaju vaša očekivanja. Trenutne teškoće shvatite kao lekciju koja vas uči kako da odvojite bitno od nebitnog i poređate sopstvene prioritete. Ideje kojima se vodite nisu loše.

Ljubav Oslanjate se na partnera, umesto da zasučete rukave i izlaz iz jednog problema obezbedite sopstvenim snagama. Možda bežite od inicijative jer morate nešto da žrtvujete. Svesni ste da to može da poremeti odnose u vašoj ljubavnoj vezi, a za to, bar trenutno, niste raspoloženi.

Zdravlje Kontrolišite krvni pritisak.

RAK

Posao Niste sigurni u kom smeru da nastavite dalje, pa ta dilema može u vama da izazove velike nedoumice. Nemate mnogo vremena za kolebanje, morate brzo da delujete. Ne trošite vreme na ljutnju i strahove već razmišljajte konstruktivno i poslušajte svoju intuiciju. Rešenje se nalazi ispred vas, ali vi se uporno držite stare priče i analiziranja prošlosti.

Ljubav Šta god uradili i kako god se postavili, ovih dana, vi ste sumnjivo lice. U svetlu toga, radi preventive, osigurajte sva polja gde ste nešto prikrili jer postoji velika šansa da budete otkriveni. Pazite kome se poveravate, jedan od prijatelja može da vas, nehotice, izda.

Zdravlje Nervoza.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.