Nedeljni horoskop do 20. januara 2019. godine: očekuje nas period rizične ljubavi

Nedeljni horoskop - Ovnovima Sunce donosi ljubav, a Merkur upozorava Bikove!

OVAN 

Posao Vaš vladalac Mars pod uticajem je mnoštva planeta iz desete astrološke kuće, što može da prolongira poslovne aktivnosti rođenih u drugoj i trećoj dekadi. U vreme prve Mesečeve četvrti blizu Urana, planete neočekivanih okolnosti, 14. januara trebalo bi da izbegavate rizične finansijske transakcije.

Ljubav Konjunkcija Venere i Jupitera, vladalaca kuća partnerskih odnosa i kontakta sa strancima, odgovara slobodnim Ovnovima rođenim u drugoj dekadi, koji na putu ili predavanju mogu da upoznaju umetnika ili sportistu. Zbog pozicije Sunca, koje upravlja kućom ljubavi, voljena osoba će krajem nedelje pokušati da vam nametne svoje mišljenje.

Zdravlje Podložnost povredama.

Horoskop - očekuju nas 3 retrogradna Merkura u 2019. godini: da li ste spremni za njegove izazoveHoroskop - očekuju nas 3 retrogradna Merkura u 2019. godini: da li ste spremni za njegove izazoveAstrolozi ističu da će nas ove godine pratiti magija 3 retrogradna Merkura, a evo kada će njigov uticaj biti najjači!

BIK 

Posao Izazovan aspekt između Merkura i Urana, vladalaca astroloških polja posla i karijere, upozorava da u drugoj polovini perioda budete oprezniji prilikom ugovaranja novih poslova, kao i potpisivanja ugovora. U vreme prve Mesečeve četvrti, 14. januara, odložite dogovore sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja.

Ljubav Pozicija Marsa, planete seksualnosti koja upravlja poljem ljubavi, sredinom nedelje donosi vam strastveni susret sa nekim vodenim znakom. Vaš vladalac Venera, simbol ljubavi, blizu Jupitera, a u kvadratu sa Neptunom, u drugoj polovini perioda nagoveštava mogućnost ulaska u romantičnu vezu sa zauzetom osobom.

Zdravlje Izbegavajte konzervisane namirnice.

BLIZANCI 

Posao Aspekti Marsa upozoravaju da izbegavate rizične finansijske transakcije. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 14. januara, predstavnike vašeg znaka rođene u trećoj dekadi očekuju finansijski dobici, preko saradnje sa ženama. Naglašen znak Jarca, u drugoj polovini nedelje, odgovara majskim Blizancima koji će realizovati neke poslovne ciljeve.

Ljubav Venera, planete ljubavi u astrološkoj kući partnerskih odnosa, u sekstilu sa vašim vladaocem Merkurom, simbolom komunikacija, donosi vam mogućnost poznanstva sa mlađom, atraktivnom osobom, preko neke društvene mreže. Ukoliko ste zauzeti, ponašanje voljene osobe podstiče vašu sumnju u njenu vernost.

Zdravlje Pazite se za volanom.

RAK 

Posao Izbegavajte nepotrebne troškove, kao i podizanje kredita u vreme prve Mesečeve četvrti, 14. januara, kada se formira kvadrat između vašeg vladaoca Meseca i Sunca koje upravlja astrološkim poljem posla. Aspekti Jupitera i Neptuna, simbola prosperiteta i prevara, opominju da u drugoj polovini perioda povedete više računa kako vas neko ne bi obmanuo.

Ljubav Pozicija ljubavnih planeta, Venere i Marsa, tokom ovog perioda donosi vam strastveni susret sa nekim ko nije u potpunosti iskren prema vama. Zbog naglašenog znaka Jarca, partner želi da vam nametne svoje mišljenje, što sredinom perioda može da izazove konflikt i raspravu s njim.

Zdravlje Moguće reumatske tegobe.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.