Nedeljni horoskop do 2. marta 2020. godine: Blizance očekuje sjajan period za ljubav, a Jarčeve uzbudljiv izazov na poslu

Nedeljni horoskop - očekuje nas naklonost najsjajnijih romantičnih zvezda!

Nedeljni horoskop od 24. februara do 2. marta 2020. godine!

OVAN

Posao - Ovo je interesantan period za sve predstavnike vašeg znaka koji vole da se na bilo koji način eksponiraju u javnosti. Početkom sedmice možete da napravite dobar poslovni potez sa Vagom, Blizancima ili Devicom. Bićete skloni rizičnim finansijskim transakcijama. Budite oprezni u trgovanju sa nekretninama.

Ljubav - Nervira vas partnerova neodlučnost ili mrzovoljnost. Nemate utisak da možete da imate velikog uticaja na njega, ili, ako ste slobodni, da budete uspešni u osvajanju. Pokušajte malo delikatnijim načinima da pridobijete naklonost osobe koja vam se dopada.

Zdravlje – Pazite se prehlade.

Mesečni horoskop za MART 2020. godine: Lav isijava ljubav i zadovoljstvo, a Devica ostvaruje veliki uspeh na posluMesečni horoskop za MART 2020. godine: Lav isijava ljubav i zadovoljstvo, a Devica ostvaruje veliki uspeh na posluMesečni horoskop - u martu se aktivira pravi vulkan emocija!

BIK

Posao - Možda ste previše rekli nekome o svojim planovima i sada strepite da biste mogli biti na bilo koji način izigrani. Ovna ili Škorpiju možete da ubedite u sve što želite. Spremni ste da uložite novac u nov posao, naročito ako se bavite nekretninama, bankarskim transakcijama ili trgovinom.

Ljubav - Dobro se osećate u društvu harizmatičnih osoba na koje uvek možete da se oslonite. Ako ste ženski pripadnik ovog znaka, imate pored sebe jaku ličnost koja je spremna da vam se uvek nađe pri ruci. Dobićete priliku da se pomirite sa nekim, moguće sa Devicom ili Jarcem, a Škorpiji ste i dalje tiha čežnja.

Zdravlje – Moguća glavobolja.

BLIZANCI

Posao - Početak sedmice donosi nove mogućnosti kada je u pitanju posao od koga mnogo očekujete. Možete dobiti ponudu koju ćete oberučke prihvatiti, ali i sami možete dati nekome ponudu koju će rado prihvatiti. Moguć je početak uspešne saradnje ako budete spremni da zbog posla često putujete ili da radite sa osobama koje nisu iz vašeg mesta rođenja. Ukoliko nameravate da započnete nov posao, ili vam je izvor prihoda bilo koja vrsta intelektualne delatnosti, možete imati vanredne prihode.

Ljubav - Ovo je jedan od boljih perioda, posebno ako ste slobodni a dopada vam neko s posla. Moguće je poznanstvo koje će brzo prerasti u vezu, a ako vam se budu dopali Vaga ili Vodolija, možete da doživite lepu ljubav.

Zdravlje – Obratite pažnju na grlo i ne uzimajte gazirane napitke.

RAK

Posao - Ako radite u privatnoj firmi, potrudite se da završite sve poslove što je moguće pre, jer je pred vama uzbudljiv period. Vašom inicijativom može da započne jedan vrlo važan posao od koga vaši šefovi mnogo očekuju. Možete očekivati dobitke u radu sa Vagama, Bikovima i Škorpijama. Inostranstvo i dalje predstavlja jedan od mogućih izvora prihoda.

Ljubav - Ako ste u braku verovatno ste spremni stoički da izdržite sva eventualna iskušenja i sačuvate porodicu. Slobodni Rakovi mogu poželeti da uđu u brak.

Zdravlje – Obratite pažnju na stomak.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.