NEDELJNI HOROSKOP DO 18. JANUARA 2021. GODINE: Sedmica u kojoj biste mogli da pronađete riznicu romantične ljubavi

Nedeljni horoskop - Sedmica velikih izazova, ali i sreće u ljubavi!

Nedeljni horoskop od 11. do 18. januara 2021. godine!

Ovo je zanimljiva, složena i pomalo čudna nedelja, koji ima istaknute i dobre i loše strane. Među dobrima je trigon Venere i Urana, egzaktan u sredu. On može dodatno začiniti postojeće veze ili doneti nešto novo, uzbudljivo i drugačije. Zato ostanite otvoreni za neobične mogućnosti na neočekivanim mestima i mogli biste otkriti riznicu potencijala za ljubav i romantičnost. A kako sledeći dan Uran završava retrogradni hod i kreće napred, stvari bi mogle biti naročito neobične ili neočekivane.

Pročitajte još:

HOROSKOP - Duše govore, a Univerzum ih čuje: Evo kakvu energiju u ljubavi i emocijama donosi mlad Mesec u Jarcu (od 12. januara)

HOROSKOP - Dolazi vreme u kojem se rađa duboka i zrela ljubav: Venera u Jarcu najlepše utiče na ove znakove Zodijaka

LJUBAVNI HOROSKOP: Kako da znate da li se dopadate njegovom horoskopskom znaku

S druge strane, u sredu je egzaktan i kvadrat Marsa i Saturna (ali njegovo se delovanje oseća već otprilike nedelju dana), koji može doneti osećaj frustriranosti i pogrešno usmeren bes. Za dobrobit svojih odnosa s drugim ljudima pazite na svoje ponašanje te se smirite na vreme osetite li navalu besa.

Ovo nije sedmica za naglo upadanje u bilo kakvu ličnu situaciju ili izletanje iz nje. Jer, u nedelju je egzaktan kvadrat Jupitera i Urana. Iako bi vam on mogao dati podsticaj za proboj iz izazovne situacije, to bi uskoro moglo pokazati i svoju lošu stranu.

Imajte na umu i da sedmica počinje konjunkcijom Merkura i Jupitera, a potom je Merkur u kvadratu s Uranom. Donesete li loše odluke, nemojte očekivati da ćete se lako izvući iz njih. Zbog svega ovoga, budite oprezni i o svemu dobro promislite.

Ponedeljak

Glavni događaj: Mesec u praktičnom Jarcu, u povoljnom odnosu sa Marsom; Merkur u konjunkciji s Jupiterom

Šta se može očekivati: Energija Jarca odlična je za početak sedmica jer vas motiviše i inspiriše, a dodatan podsticaj daju ostali povoljni uticaji.

Šta treba učiniti: Prihvatite se rešavanja stavki sa svog spiska zadataka.

Šta ne treba učiniti: Nemojte zaboraviti naći vremena za odmor i opuštanje.

Utorak

Glavni događaj: Merkur u kvadratu s Uranom

Šta se može očekivati: Ovaj bi uticaj mogao doneti originalne misli i kreativna rešenja za probleme ili izazove, ali moguća je i teskoba.

Šta treba učiniti: Ovo je odličan dan za istraživanje ili iskušavanje novih tehnologija. Da biste umirili telo i um, vežbajte jogu.

Šta ne treba učiniti: Nemojte se zaplesti u previše razmišljanja o nekim stvarima jer bi to moglo izazvati teskobno raspoloženje.

Sreda

Glavni događaj: Mlad Mesec u Jarcu, u konjunkciji s Plutonom

Šta se može očekivati: Ovim se mladim Mesecom sadi sjeme koje će se otkriti već za idućeg punog Meseca. Danas obratite pažnju na znakove koji se pojave.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.