Nedeljni horoskop do 17. avgusta 2020. godine: Ovna prati romantična energija, a Vodoliji sve ide od ruke

Nedeljni horoskop od 10. do 17. avgusta 2020. godine!

Ovan

Budite strpljivi u komunikaciji sa kolegama, da ne biste imali velike probleme. Završite obaveze koje ste odavno započeli, ništa ne odlažite za kasnije. Ako ste u vezi, ove nedelje ćete uživati sa partnerom. Slobodni, bićete romantični. Preko prijatelja možete da upoznate neku zanimljivu osobu.

Bik

Pod velikim ste pritiskom zbog finansija i stanja na poslu. Imate potrebu da napravite promene. Moguć je susret sa osobom koja bi mogla da vam se dopadne. Ako ste u vezi, potrudite se da se popričate sa partnerom o svemu što vas muči. Moguć je kraći put.

Japanski horoskop: ljude rođene u ovim godinama očekuje velika sreća do kraja letaJapanski horoskop: ljude rođene u ovim godinama očekuje velika sreća do kraja letaOsobe koje su rođene u ovim godinama pripadaju znaku Voda u japanskoj astrologiji! Baš njih očekuje velika sreća do kraja leta...

Blizanci

Odlično se osećate. Konačno ste na pravom putu da ostvarite sve svoje planove. Potrudite se da date sve od sebe da budete organizovani jer ćete imati mnogo posla. Bićete pohvaljeni od strane nadređenih. Niste sigurni u sebe i zato ne želite da uđete u vezu. Ako ste u vezi, ne ulazite u rasprave sa partnerom, iako mislite da ste u pravu. Napravite kompromis.

Rak

Moguć je napredak na poslu. Novi početak sa novim saradnicima je izvestan, ako ste već imali plan za to. Potrudite se da budete pozitivni, a ova nedelja će biti odlična što se tiče finansija. Što se ljubavi tiče, sve ide kako treba. Romantični ste. Ako ste slobodni, vreme je da stupite u kontakt sa osobom koja Vam se dopada.

Lav

Budite vredni ove nedelje, iako vam nije baš do posla. Vreme je da se motivišete i da date svoj maksimum. Dobri aspekti ne treba da se propuštaju. Što se ljubavi tiče, ne morate svim problemima da opterećujete partnera. Slobodni, budite otvoreni za nova poznanstva.

Devica

Mogući su manji problemi na radnom mestu. Pozavršavajte sve obaveze, ne očekujte da će to da uradi neko za vas. Može da vam se dopadne osoba sa kojom se znate preko prijatelja, pa možete da se zbližite s njom. Zauzeti, uživate u ljubavi sa partnerom. Povedite više računa o sebi, jačajte imunitet.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.