Nedeljni horoskop do 16. septembra 2019. godine: sjaj zvezda donosi radost u ljubavi

Nedeljni horoskop - Bika očekuju sjajne prilike, a Ribe uspeh na ljubavnom planu!

Nedeljni horoskop od 9. do 16. septembr 2019. godine, piše Lovesensa.

OVAN

Imate šansu da se usavršite i kreirate važne segmente u životu. Fokusiraćete se na radnu etiku i moguće da ćete uspeti da ostvarite značajan uspeh u karijeri. Očekuje vas puno prepreka. Pazite da ne skrenete sa pravog puta.

BIK

Pokušaćete da izgladite odnose sa članovima porodice. Bićete iskrni i otvorenog srca ćete svima pokazati koliko vam zaista znače. Pokušavate ponovo da se povežete sa partnerom i pronađete tu nit koja vašu ljubav održava. Neki parovi će razmišljati o braku i deci. Za vikend vas očekuju sjajne prilike.

Erotski i ljubavni horoskop: saznajte koji afrodizijak ogovara vašem horoskopskom znakuErotski i ljubavni horoskop: saznajte koji afrodizijak ogovara vašem horoskopskom znakuHoroskop otkriva koji je savršen afrodizijak za vaš znak Zodijaka!

BLIZANCI

Razmišljaćete o preseljenju, možda čak i o zajedničkom životu sa partnerom. Očekuju vas značajne promene na poslu, ali važno je da se ne plašite rizika i maksimalno se potrudite kako biste izbegli neprijatne situacije. Slušajte srce kada donosite važne odluke.

RAK

Imaćete sjajne ideje kada je u pitanju posao, naročito ako radite u medijima ili se bavite nekom vrstom javnog posla. Mnogi će u ovom periodu planirati da započnu vlastiti biznis. Svaki projekat koji sada isplanirate, može vam doneti veliku dobit u budućnosti. Emocije će biti pojačane, zato budite oprezni u odnosu sa partnerom.

LAV

Na poslu ćete imati određene probleme i propuste zbog nedostatka samopouzdanja. Sve ćete rešiti ako iskoristite kreativnu energiju. Voljena osoba vas u svemu podržava i imate utočište u prijateljima i porodici. Planirate kraće putovanje.

DEVICA

Na polju karijere ste uporni i brilirate zbog svojih sposobnosti. Imate nevrovatne veštine u komunikaciji kojima se vešto služite kako biste ostvarili poslovni cilj. Na porodičnom planu je sve sjajno, a prijatelji vam mogu dosta pomoći u karijeri. Sa partnerom vas očekuje manja rasprava. Pokušajte da rešite problem mirnim razgovorom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.