Nedeljni horoskop do 16. marta 2020. godine: Raku finansije donose stres, a Device započinju romantičnu avanturu

Nedeljni horoskop - saznajte šta vaš znak Zodijaka od zvezda može očekivati ove sedmice!

Nedeljni horoskop od 9. do 16. marta 2020. godine, piše Lovesensa.

OVAN

LJUBAV

U prethodnom periodu ste kontrolisali partnera i želeli ste da dominirate, ali sada shvatate koliko je to moglo biti pogubno po vaš odnos. sada je pravo vreme da povratite samopouzdanje i uspostavite balansu svojoj vezi. Za vikend va očekuje ozbiljan razgovor sa partnerom.

Horoskop - svemir vam do 22. marta šalje važne signale: evo kako ćete uspeti da privučete sreću dok je Saturn u VodolijiHoroskop - svemir vam do 22. marta šalje važne signale: evo kako ćete uspeti da privučete sreću dok je Saturn u VodolijiHoroskop - Saturnova priča otkriva nam neke nove dimenzije za ostvarenje želja!

POSAO

Stresne situacije i pritisak usmeravate na kreativnost na polju karijere. Imate dobre ideje koje će sve više rasti i nailaziti na pozitivne kritike. Vreme je da složite stvari na svoje mesrto i donesete ključnu odluku o finansijama.

ZDRAVLJE: Više se opuštajte.

BIK

LJUBAV

Ova sedmia će biti bajkovita za ljubav. Ispitujete svoja osećanja i spremni ste da ih podelite sa partnerom. Želećete da napravite neke pšromene u vezi i probate neke nove zajedničke aktivnosti, 'što će naročito pozitivno uticati na parove koji su dugo zajedno. Budite spremni za zanimljiva iljubavna iznenađenja. ovo je sjajan period i za nove ljubavi i poznanstva.

POSAO

Velike promene na poslu vam donose stres i nesighurnost. Usmerite svoju energiju u rešavanje problema i pokušajte da poboljšate odnos sa kolegama.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na svoje emotivne potrebe.

BLIZANCI

LJUBAV

U ljubavnim vezama dolazi do tenzije, ali ako smireno i otvoreno razgovarate sa partnerom, svi problemi biće brzo rešivi. Krajem nedelje strasti će se stišati i moćićete racionalno da donesete odluke. Sve ćete postići sa više zajedničkog optimizma

POSAO

Očekuju vas sjajne solucije na poslu. Ove promene će biti vrlo pozitivne po vašu karijeru, zato dozvolite da se dogode. Svaka promena u narednim danima dolazi sa dobrim razlogom. Budite praktičniji i organizovaniji po pitanju finansija.

ZDRAVLJE

Umorniji ste nego obično.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.