Nedeljni horoskop do 14. oktobra 2018. godine: nova ljubav život pretvara u romantičnu bajku

Nedeljni horoskop otkriva ko će zbog ljubavi ponovo osetiti istinsku sreću, a ko će do kraja nedelje uspeti da se izbori za uspešan poslovni preokret!

OVAN

POSAO Neharmonični aspekti vašeg vladaoca Marsa, planete akcije i sukoba, opominju da povedete više računa o dokumentima i da obratite više pažnje na tačke ugovora koje potpisujete. Kvadrat između Sunca i Plutona, jednog od vladalaca vašeg znaka, donosi poslovne ponude Ovnovima koji se bave zanimanjem zbog koga su prisutni u javnosti.

6 horoskopskih znakova koji ne umeju da sačuvaju tajnu

LjUBAV Simbol više sile, retrogradni Uran, u opoziciji sa Venerom i Merkurom, planetama ljubavi i komunikacija u astrološkom polju ljubavi, upozorava da izbegavate rasprave i konflikte sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. U vreme mladog Meseca, oko 9. oktobra, moguć ulazak u tajnu vezu.

ZDRAVLjE Tegobe sa sinusima.

BIK

POSAO Naglašen znak Škorpije krajem nedelje donosi vam probleme sa sudskim ročištima ili regulisanjem pravnih procesa. Harmonični aspekti Saturna, planete prošlosti u devetoj astrološkoj kući, nagoveštavaju ugovaranje poslovnih aranžmana sa nekadašnjim partnerima iz bliskoistočnih zemalja. Oslonite se na Jarca.

LjUBAV Konjunkcija vašeg vladaoca Venere i Merkura, simbola ljubavi i komunikacija, nasuprot retrogradnom Uranu, planeti neočekivanih okolnosti u vašem znaku, donosi raskid ili razdvajanje od partnera, zbog okolnosti na koje ni vi ni on ne možete da utičete. U vreme mladog Meseca, oko 9. oktobra, može da vam se dopadne osoba sa posla.

ZDRAVLjE Čuvajte se prehlade.

BLIZANCI

POSAO Jedini harmoničan aspekt koji vaš vladalac Merkur, simbol komunikacija i posla, obrazuje u ovom periodu je sekstil sa Saturnom, zbog čega ćete uspeti da naplatite neki stari dug. Naglašeno astrološko polje posla u koje 10. oktobra ulazi i Merkur, u drugoj polovini nedelje donosi vam naklonost osoba na položaju, ako ste majski Blizanac.

LjUBAV U vreme mladog Meseca, oko 9. oktobra, vašu pažnju će privući umetnik ili sportista. Aaspekti Jupitera, vladaoca polja ljubavi, krajem perioda naglašavaju vaše emocije, a pod uticajem Neptuna, planete zanosa, može da vam se udvara neka zauzeta osoba. Jedna Vaga misli na vas, a Strelac vam šalje SMS.

ZDRAVLjE Pad imuniteta.

RAK

POSAO U vreme punog Meseca, vašeg vladaoca, oko 9. oktobra, pod uticajem tranzitnog Plutona, planete novca i moći iz sedme astrološke kuće očekuju vas novi izazovi, ukoliko se bavite privatnim biznisom ili nekim umetničkim zanimanjem.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.