Nedeljni horoskop do 14. juna 2020. godine: sedmica ljubavnih bura i novih iskušenja

Nedeljni horoskop od 8. do 14. juan 2020. godine!

Nedeljni horoskop!

OVAN

Posao Zasad ste sve uradili onako kako je trebalo i nemate oko čega da se preispitujete. To je vaš stav i bez preterane tenzije završavate neke prijateljske odnose. Ako biste bili samokritični, uvideli biste da je vaš stav previše rigidan. Ne zavisi sve od vas, neki problemi kao da će se rešiti sami od sebe kada za to dođe pravi trenutak.

Problemi će se rešiti sami od sebe.
Ljubav Na neki način ste zapostavljeni. Bez obzira na to da li ste u vezi ili niste, ovih dana kao da vam je to polje uspavano. Ukoliko vam se čini da je ovo zatišje pred buru, u pravu ste. Da biste s lakoćom prevazišli sve ono što uskoro dolazi, štedite energiju i primirite se.

Zdravlje Problemi s kolenima.

BIK

Posao Ovih dana vam stiže dodatni prihod na koji ste toliko dugo čekali da ste, na kraju, odustali. To je dovoljan razlog da se naoružate novom motivacijom i prionete na posao još poletnije. Ne zatrpavajte se preko svojih mogućnosti kako vam sve ne bi preselo. S dobitkom stižu i nova zaduženja, pa ćete se, na kraju, zapitati da li je sve bilo vredno tolikog truda.

Stiže dodatni prihod, dugo očekivan.
Ljubav Voljena osoba je promenljivog raspoloženja, imate utisak da vas namerno provocira. Ako se, ovih dana, upustite u ozbiljne razgovore, može vam se desiti da u afektu izgovorite i nešto što ste planirali da prećutite. Za vaše nezadovoljstvo trenutno nema leka, budite strpljivi.

Zdravlje Čuvajte se prehlade.

BLIZANCI

Posao Rastu vam samouverenost i optimizam, ali obaveze trpe jer niste dovoljno skoncentrisani. Mislima ste daleko, jer unapred planirate aktivnosti na čiju ćete realizaciju još čekati. U jednom jeste u pravu, a to je da je neophodan precizan i praktičan plan, ali to ne podrazumeva gubljenje dragocenog vremena u maštanju i prepričavanju.

Samouvereni ste, ali nadređeni to ne misle.
Ljubav Razmatrate neke situacije koje su se odigrale u prošlosti. Vaša ćutljivost izaziva zabrinutost i neraspoloženje voljene osobe. Probudite se, nije pravo vreme za iskušenja. Zbog nedostatka komunikacije, mali nesporazum preti da preraste u veliku zavadu.

Zdravlje Virusna infekcija.

RAK

Posao Neočekivani troškovi vas potpuno izbacuju iz ravnoteže. Intenzivno razmišljate o tome kako i na koji način da zakrpite crnu rupu koja se otvorila u vašem novčaniku. Dok se situacija s finansijama ne bude stabilizovala, vi ste potpuno beskorisni na radnom mestu. Dekoncentracija na poslu može prouzrokovati greške koje ćete kasnije teško ispraviti.

Rak je u problemu finansijskom i na poslu.
Ljubav Napadno udvaranje osobe s kojom ste poslovno povezani može da se završi na neprijatan način. Da biste izbegli stresove, koje ova nedelja može da vam donese, neophodno je da na vreme pronađete način kako da se oslobodite viška tenzije koja, ako eskalira, može porušiti sve što ste naporno gradili.

Zdravlje Problemi sa sinusima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.