Nedeljni horoskop do 14. jula 2019. godine: ljubav nam daje krila, a neke šanse ne smemo propustiti

Nedeljni horoskop - Vagu očekuju značajne promene u ljubavi, a Strelac ne sme da propusti jednu priliku!

Nedeljni horoskop od 7. do 14. jula 2019. godine!

OVAN

POSAO Možete računati na podršku prijatelja jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili. Očekuje vas potpisivanje važnog ugovora koji vam najavljuje da vaša karijera kreće u novom pravcu. Uporedo s tim muče vas loši postupci određenih saradnika, pa iako slavite malu pobedu, istovremeno ste i uvređeni.

LjUBAV Vreme je da se prilagodite voljenoj osobi. Niste raspoloženi za kompromise jer ih doživljavate kao poraz. Šta god da mislite ovih dana ne zaboravite da je vaš partner, kao i vi, osoba sa svojim potrebama i da joj je nekada neophodno popustiti, pa čak i kada nije u pravu.

ZDRAVLjE Glavobolje.

Nedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta vas očekuje do 14. jula 2019. godineNedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta vas očekuje do 14. jula 2019. godineAko ste u podznaku Ovan, očekuje vas pravi haos u emotivnom životu... sa druge strane, Lavove očekuje talas dobre energije!…

BIK

POSAO Vama je jasno šta je dobro a šta ne, pa vas nervira zašto kolege ne razumeju šta se u radnom okruženju dešava.Bespotrebno sami sebi kvarite raspoloženje jer se bavite ljudskim odnosima koji su za vaše poslovanje nebitni. Mogući su neočekivani izdaci, na vreme pripremite strategiju koja će vam pomoći da prevaziđete probleme.

LjUBAV Voljena osoba je promenljivog raspoloženja, imate utisak da vas namerno iskušava. Ako se, ovih dana, upustite u ozbiljne razgovore, može vam se desiti da u afektu izgovorite i nešto što ste planirali da prećutite. Za vaša nezadovoljstva trenutno nema leka, budite strpljivi.

ZDRAVLjE Bolovi u nogama.

BLIZANCI

POSAO Imate dovoljno samouverenosti, ali obaveze trpe jer niste koncentrisani koliko bi trebalo. Mislima ste daleko jer unapred planirate aktivnosti na čiju ćete realizaciju još čekati. U jednom ste u pravu, a to je da je neophodan precizan i praktičan plan, ali to ne podrazumeva gubljenje dragocenog vremena u preteranom razmišljanju.

LjUBAV Ako zanemarite loše raspoloženje, shvatićete da za druženje i isceljujuće razgovore nije neophodno da imate mnogo novca. S druge strane, tenziju vam stvara pritisak voljene osobe koja je, ovih dana, promenljivog raspoloženja i za vaš ukus previše nepredvidiva.

ZDRAVLjE Čuvajte pluća.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.