Nedeljni horoskop do 13. aprila 2020. godine: Ovna očekuju nove ljubavne varnice, a Vaga je posvećena porodici

Nedeljni horoskop - period stresa i ljubavi koja pobeđuje prepreke!

Nedeljni horoskop od 6. do 13. aprila 2020. godine!

Ovan

Bićete energičniji nego inače. Potrudite se da se usredsredite na kontakte i da uvidite ko može da bude od pomoći. Prijatelji su uvek tu za Vas. Što se tiče ljubavi ove nedelje je potrebno da popričate sa partnerom o svemu što Vas muči. Ne nervirajte se previše ako nešto nepromišljeno kaže, nema lošu nameru. Ako ste slobodni, moguć je flert i dopisivanje sa nekom zabavnom osobom.

Horoskop - pred nama su 3 rizična dana: evo šta sve menja Mars u Vodoliji u aspektu sa UranomHoroskop - pred nama su 3 rizična dana: evo šta sve menja Mars u Vodoliji u aspektu sa UranomHoroskop - evo kakav nemir donosi Mars u Vodoliji u kombinaciji sa Uranom!

Bik

Moguć je stres na poslu. Ne ulazite u rasprave sa kolegama. Imate dosta obaveza, organizujte se bolje. Potrudite se da se usredsredite na planiranje i postavljanje ciljeva. Što se ljubavi tiče, komunikativni ste, lako se dogovarate oko svega sa partnerom. Ako ste slobodni, neće Vam to sada biti na prvom mestu.

Blizanci

Završavajte obaveze na vreme. Nije vreme za započinjanje nekih novih projekata. Potrudite se da proveravate sve što radite više puta. Ako ste u vezi, sve je idealno. Ljubav cveta, Venera je u Vašem znaku. Ako ste slobodni, sada je vreme za novu ljubav. Budite otvoreni za komunikaciju sa osobom koja Vam se dopada duže vreme.

Rak

Ne ostavljajte nezavršene obaveze koje ste započeli. Sada je vreme da se fokusirate. Imate dosta ideja, ali odredite prioritete. Rasejani ste. Mogući su iznenadni troškovi. Potrudite se da ne zapostavljate partnera zbog posla. Budite otvoreni za nove mogućnosti i neke ideje koje partner ima da biste poboljšali odnos. Ako ste slobodni, sada nije vreme za avanture. Možda je bolje da neko vreme provedete sami.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.