Nedeljni horoskop do 11. maja 2020. godine: Blizancima nešto nedostaje u ljubavi, a Voldoliju očekuju finansijske oscilacije

Nedeljni horoskop - neočekivani period pada energija i velikih turbulencija!

Nedeljni horoskop od 4. do 11. maja 2020. godine!

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao Ostrašćeno nastupate. Vaše reči mogu da budu zloupotrebljene. Nije vam lako da se obuzdate, ali trenutno je najbolje da ćutite. Potrebna vam je promena i svesni ste da je blizu. Strahovi vam ne dozvoljavaju da napravite prve korake, iako vam ideje ne nedostaju. Usplahirenost i nervoza su prolazni, a s njima i vaša neodlučnost o tome šta dalje da činite.

Ljubav S voljenom osobom budite strpljivi i ne insistirajte na svojim stavovima, naročito ako ona želi da pričate o ozbiljnim temama. Ovih dana ste skloni preuveličavanju svega, pa i problema. Ako podlegnete pritisku, predstoji vam veliki nesporazum, a nekima i ozbiljna ljubavna kriza.

Zdravlje Pazite se povreda.

Numerološka prognoza za maj 2020. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojNumerološka prognoza za maj 2020. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojDevetku očekuju harizma i ljubav, a Dvojku sjajan početak...

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao Svesni ste da ste skloni previdima. Da biste izbegli komplikacije, uključite u posao saradnike i napravite plan kolektivnog rada. Uspeh je moguć jedino na takav način. Zajednički rad obavljaćete sa velikim zadovoljstvom, tako da je uspeh izvestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak, naročito krajem nedelje.

Ljubav Intrigira vas neko novi i ovih dana pokušavate da se usredsredite na to. Ne zalećite se u nove emotivne pustolovine, naročito ako još uvek niste raščistili s nekim iz prošlosti. Uspomene koje vas muče mogu da postanu nepremostiva prepreka za novu ljubavnu vezu.

Zdravlje Premor.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao Okruženi ste nesporazumima i sukobima. Najpametnije je da izbegavate situacije u kojima vi donosite odluke. Ako ste, u obavljanju svog posla, učesnik u saobraćaju, naoružajte se strpljenjem jer ćete svuda kasniti. Osim toga, ne krećite nigde pre nego što proverite vozilo. Držite se podalje i od službenih lica, najbezazlenije situacije mogu da se iskomplikuju.

Ljubav U odnosu sa voljenom osobom nešto nedostaje. Osećate da se atmosfera promenila, a ne znate šta je uzrok. Možda ste u proteklom periodu bili previše opušteni jer ste ljubav prihvatili kao nešto što je izvesno i nedodirljivo. Posvetite se voljenoj osobi pre nego što bude prekasno.

Zdravlje Malaksalost.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.