Nedeljni horoskop do 10. februara 2020. godine: Devica krije romantična osećanja, a Ovna očekuje povoljan period u karijeri i finansijama

Neeljni horoskop - sedmica starih ljubavi i povoljnih poslovnih obrta!

Nedeljni horoskop od 3. do 10. februara 2020. godine!

OVAN

Posao - Mnogo očekujete od saradnika, prvenstveno da slede vaša upustva i da budu kooperativni. Smatrate da je to malo, a zapravo imate oko sebe dosta onih kojima smeta vaš autoritet. Dobro procenjujete situaciju u kojoj se nalazite. Prvi dani ovog perida su izuzetno povoljni. Poslušajte savet Vage u šta da uložite novac.

Ljubav - Potrebno je samo malo slobodnog vremena i rasterećenja od poslovnih obaveza i bićete izuzetno srećni. Neko je spreman da na svaki vaš mig sve ostavi i bude sa vama. Moguće da se radi o Biku, Vagi ili Strelcu. Nešto se u vašem životu polako ali sigurno menja a vi se sporo na to privikavate.

Zdravlje - Uzimajte više tečnosti.

Numerološka prognoza za februar 2020. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojNumerološka prognoza za februar 2020. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojDevetku očekuje dinamičan mesec i puno flerta, a Petica ostvaruje velike planove...

BIK

Posao - Imate prilično nerealne planove. Nemojte svaki čas menjati mišljenje i donositi odluke o više paralelnih poslova. Na kraju će vas to iscrpsti i nećete moći sve da postignete. Predstoje dobici sa više strana. Možete imati koristi od sopstvenog životnog iskustva ako ga unovčite u vidu neke knjige ili putopisa.

Ljubav - Držite na distanci jednu ozbiljnu osobu koja vam se uporno udvara. Ako ste žena i radi se o starijem muškarcu, niste sigurni da li je slobodan. Ako ste muškarac, dopada vam se crnka. Vaš uticaj na odluke vaših bližnjih je minimalan ma koliko se vi trudili da im nametnete svoje stavove. Bolje odustanite od toga.

Zdravlje - Utopljavajte se.

BLIZANCI

Posao - Mnogima se dopada vaša preduzimljivost, vaše ideje ali ste malo dezorijentisani. Ne možete fizički da postignete sve što sebi postavite kao cilj. Moguće su sjajne ponude iz inostranstva, ali razmislite o svemu. Obradovaće vas poveća svota na računu. To je ono što vam je i te kako potrebno, mada ste otprlike na tako nešto i računali.

Ljubav - Spremni ste da se maksimalno posvetite partneru i možete sa njim provesti negde na putu mnogo prijatnim zajendičkim momenata. Čeznete za privatnošću, mada su mogući i brojni zajednički izlasci. Imate veliku podršku partnera.

Zdravlje- Više se odmarajte.

RAK

Posao - Dobićete početkom perioda ponudu za rad sa strancima i to najverovatnije iz neke prekookenaske zemlje. Nemojte se previše nervirati ako ta saradnja ne bude dala brze rezultate. Posrednik će biti najverovatnije jedan Jarac. U poslednje vremene najviše novca vam pritiče preko parntera ili partnerskih odnosa. Možete očekivati dobitak od osobe koja često putuje.

Ljubav - Imate bar dve mogućnosti kada je ljubavni život u pitanju ali vi verovatno ne koristite nijednu. Ukoliko ste u braku više se bavite problemima vezanim za partnerovu familiju nego svojim. Ako ste slobodni, sledi poznanstvo preko Interneta.

Zdravlje - Potrebno vam je opuštanje i relaksacija.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.