Nedeljni horoskop do 1. jula 2019. godine: Ovna očekuje uspeh na svakom polju, a Devicau zanimljiva ljubavna romansa

Nedeljni horoskop - sedmica u kojoj se ostvaruju ljubavni snovi...

Nedeljni horoskop od 24. juna do 1. jula 2019. godine!

OVAN

Posao - Kada je posao u pitanju dobijaćete ponudu za ponudom i nećete znati koju da prihvatite. Nemojte se previše nervirati ako vas bude pozvao neko ko vam nije simpatičan, možda vam pruža ruku pomirenja, nikada ne znate u kom grmu leži zec. Možete očekivati unapređenje, povećanje plate ili priliv novca od familije. Vreme je i za ljubav i za posao. Ukoliko pravilno organizujete svoj dan, stići ćete na sva mesta na koja vas zovu.

Ljubav - Sredinom perioda porodični problemi počinju da se rešavaju, i ako ste u braku, ona druga strana vam pruža veliku podršku u svemu. Ukoliko ste mladi, možete se zaljubiti na prvi pogled i poželeti da stupite s nekim vrlo brzo u brak.

Zdravlje - Smanjite obroke.

Veliki horoskop za vladavinu Raka: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 22. jula 2019. godine)Veliki horoskop za vladavinu Raka: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 22. jula 2019. godine)Mesečni horoskop - saznajte šta vašem znaku Zodijaka donosi ulazak Sunca u znak Raka...

BIK

Posao - Ako vam neko bude pružio ruku pomirenja, nemojte je odbiti. Može se dogoditi da uz ruku ide i ugovor ili neka druga ponuda koja možda neće biti baš ono što ste očekivali, ali, ne brinite - situacija se odvija povoljno po vas. Veze sa umetnicima i osobama iz javnog života donose vam mogućnost za zaradu. Ako ste umetnik, nađite menadžera, a on će vam pronaći dobro plaćen posao. Vreme je da se ozbiljno pozabavite svojom karijerom. Možete postići više nego što pretpostavljate.

Ljubav - Vaša romantična priroda traži način kako da dođe do izražaja. Ne budite previše zahtevni ako partner nema dovoljno vremena za vas. Nemojte misliti da vas ne voli, ako to otvoreno ne pokazuje. Sa Devicom, Jarcem i Ribama imate specifičan odnos.

Zdravlje - Izbegavajte stresne situacije.

BLIZANCI

Posao - Obnavljanje poslovnih veza, posebno sa inostranstvom, za vas znači mogućnost da u svakom pogledu prosperirate. Budite spremni da se vidite sa Lavom, Strelcem ili Vodolijom, čak i ako vam nisu mnogo simpatični. Rešavate pitanje nasledstva ili vam vraćaju novac koji vam duguju. Honorarni poslovi i kontakti sa strancima donose nove mogućnosti u vezi sa novcem.

Ljubav - Mnogi Blizanci će rešiti da se pomire s partnerom, posebno ako je u pitanju neko koga su upoznali u toku proleća. Manje trzavice mogu nastati usled ljubomore, ali se ništa dramatično neće desiti na ljubavnom planu. Dobra komunikacija je najjače oružje u vašim rukama. Možete očekivati mnogo interesantnih momenata u ovoj sedmici i prijatnih iznenađenja.

Zdravlje - Smanjite konzumiranje alkohola.

RAK

Posao - Prilično ste napeti, jer ste uvereni da neko ima nešto protiv vas, ili da bi mogao da vas prevari u zajedničkom poslu. Od vašeg stava zavisi kako će vas drugi doživeti, branite se pre nego što je bilo ko krenuo u napad. Rad sa Bikom, Vagom, Devicom ili Jarcem u okviru privatne firme donosi dobit. Igrajte igre na sreću, možda nešto i dobijete.

Ljubav - Vrlo burna sedmica i dobri dani za upoznavanje novih partnera, a kraj sedmice za romantične susrete na putovanjima. Oni koji u ovom periodu idu na odmor, mogu se nadati romantičnim avanturama. Prepustite se životu i nemojte sebe opterećivati nepotrebnim problemima. Ne pokušavajte da utičete na tuđe stavove, to vam se može vratiti kao bumerang.

Zdravlje - Obratite veću pažnju na ishranu, posebno smanjite slatkiše.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.