Nedeljni horoksop od 7. do 14. septembra 2019. godine: očekuje nas sedmica pojačanih emocija

Nedeljni horoskop - Ovna očekuje nova vatrena ljubav, a Device novčani dobitak krajem sedmice!

Nedeljni horoksop od 7. do 14. septembra 2019. godine!

OVAN

POSAO: U ovoj sedmici ste fokusirani na posao. Imate nalet kreativne energije. Potrudite se da je pravilno iskoristite. Krajem sedmice mogući su sukobi sa radnim kolegama ili nadređenima na poslu. Nemojte ishitreno reagovati! Potrudite se da ostanete hladne glave.

LJUBAV: Od ove sedmice može vam se dogoditi ljubav na radnom mjestu, pogotovo slobodnim Ovnovima. Želite ljubav, ali previše analizirate i kalkulišete. Zauzeti Ovnovi su previše fokusirani na posao. Posvetite se partneru!

ZDRAVLJE: Upalni procesi i probavne tegobe.

Horoskop otkriva kada nas očekuju sudbonosne promene: dobro zapamtite ove datume u septembruHoroskop otkriva kada nas očekuju sudbonosne promene: dobro zapamtite ove datume u septembruHoroskop - ovo su najvažniji datumi u septembru! Očekuju nas velike životne promene...

BIK

POSAO: Ovaj period vam je povoljan za posao. Početkom sedmice pazite na papirologiju. Može vas dočekati zaboravljeni dug ili neplaćeni račun koji će vam poremetiti financijske planove.

LJUBAV: Osjećate novi nalet strasti. Bez obzira na emotivni status, otvaraju vam se mogućnosti za nova poznanstva. Zauzetim Bikovima će ovo biti test njihove veze, a slobodnima pravo osvježenje na emotivnom planu.

ZDRAVLJE: Pijte više tečnosti i pazite šta jedete!

BLIZANCI

POSAO: Finansijska situacija je u stagnaciji već neko vrijeme, ali sredinom sedmice možete očekivati financijski dobitak koji predstavlja početak oporavka vašeg budžeta.

LJUBAV: Partnerski odnosi su u "pozitivnom zaletu" od 11. avgusta Iako ste više fokusirani na posao i financije, partner vam je konstantna podrška. Poslovna situacija se smiruje, pa krajem sedmice počinje planirati zasluženi, zajednički odmor. Slobodni blizanci mogu ostvariti nova poznanstva na kraćem putu ili letovanju.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na hormonski status.

RAK

POSAO: Od srede vam stiže dugo iščekivana isplata dugova. Iako nemate takav osećaj, poslovna situacija je stabilna.

LJUBAV: Pred vama je sedmica pojačanih emocija, koju biste trebali iskoristiti. Zauzeti Rakovi treba u potpunosti da se posvete partneru. Slobodnim Rakovima se otvara mogućnost za iznenadni ulazak u vezu sa osobom iz njihovog neposrednog okruženja.

ZDRAVLJE: Prolazna nervoza koja se smiruje u drugoj polovini sedmice.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.