Nedeljne astro prognoze do 30. novembra 2015. godine: konačno ostvarenje snova

Impulsivna opozicija između Venere i Urana obeležiće početak nedelje. Kad je reč o ljubavnim odnosima i situaciji s novcem, onome što volite i što vam se sviđa može doći do naglog, oštrog skretanja, i neočekivanih obrata...

Neočekivano može biti inspirativno, plodonosno, ali i destabilišuće. Nestabilnost je moguće brzo smiriti, ali isto tako moguće su i preterane reakcije koje mogu imati loše posledice. Ova opzicija vodi nas od kraja vrlo intenzivne nedelje iza nas koja je uključivala Lilit Veneru i Pluton u aspektima. Čuvajte se muljatora, rizika i predloga na brzaka...

Ove nedelje rasplinuće se naše ideje koje će poput balončića pucati na šiljku realnosti. A kada pođe po zlu, mogli bi da tražitmo nekoga koga ćemo okriviti za gubitak iluzija ili nerealnih ideja. Radi se samo o proveri realnih mogućnosti vaših planova. Mars, Merkur i Saturn daju nam priliku da vidimo stvari onakve kakve su a ne onakve kakve bismo želeli da jesu.

Astrologija avanture i putovanja: koje destinacije su suđene vašem horoskopskom znaku...

Držite se situacije onakve kakva jeste, umesto da razmišljate o tome kako je bilo pre i što se moglo drugačije uraditi. Realnost daje zdrave temelje, bez obzira na to koja tema će biti aktuelna, a ticaće se vašeg postupanja i delovanja (Mars = akcija). Čuvajte se ove nedelje i uvredljivaca čiji pasivno-agresivni projektili mogu pretvoriti vaš odnos u pravo neprijateljistvo.

Nedelja zasigurno nije zabavna, ali je početak jedne nove ere u kojoj se praktičnim akcijama i disciplinom mogu realizovati snovi van uobičajenih očekivanja i poimanja. Ovih dana imamo prvi od tri egzaktna kvadrata između Saturna i Neptuna.

To je borba između stvarnosti i mašte, realnosti i nadanja, provera i test temelja svega onoga čemu težite, čemu se nadate i o čemu sanjate. To može značiti grubo buđenje u okrutnoj relanosti, ali i prvi kamen temeljac buduće realizacije vaših imaginarnih težnji.

Uspeh zavisi od pojedinca i spremnosti da se menja i prilagođava. Vikend bi Mesec rado proveo rakovski u kući - toplo ne preporučujemo. Radije kuvano vino i lunjanje gradom!

Stella Neutronica

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.