Nedeljne astro prognoze do 22. novembra 2015 godine: da li je vaš horoskopski znak spavao dok je ljubav čekala

Ljubavni odnosi postaju odlučujući. Ko je spavao dok je ljubav čekala? Ko je zakasnio i kaje se? Ko je predugo davao šanse neupotrebljivim odnosima? Ko traži balans ili odlazi?

Napeti aspekti u novembru se nastavljaju. Verovatno ste primetili tenzije u odnosima koje vam nisu jasne... Ljubavni odnosi postaju odlučujući. Ko je spavao dok je ljubav čekala? Ko je zakasnio i kaje se? Ko je predugo davao šanse neupotrebljivim odnosima? Ko traži balans ili odlazi?

Stvar je u tome da je Venera u Vagi jaka, a Mars slab. No, imajte na umu jednu stvar, Venere - vi ponekad težite nedostižnom savršenstvu, želite uvek više od onoga što imate. Psihološki, neodlučnost koju odnosi ova Venera može biti kobna. "Probirač dobije otirač". Žene koje traže večni ideal koji ne postoji... To vam je nešto kao zec i šargarepa, tek što je dostignete, pomerte je metar dalje.

Neptun, majstor obmane i iluzija, onaj koji zamišlja nezamislivo, kreće direktno ove nedelje; no, njegov kvadrat sa Saturnom ostaje i sretaće se, i mašta će kolidirati s realnošću. Ostvaruju li se snovi? Pa i ne baš.

Slabost ovog Marsa nemojte kažnjavati, pokušaće kroz pesmu da vam priđe, nežniji i slabiji; ne budite grube jer će ući pasivno agresivno ponašanje, poruke će se odgonetnuti. Merkur je u Škorpiji, reči koje zvuče bolno, kao i postupci, vrlo su prisutni ove nedelje.

Oprezno sa srcima. Vašim i njihovim. Vaga čisti odnose, Saturn podržava, Pluton i dalje ruši, Uran traži pobunu bez razmišljanja. Ako znate šta vas već dugo muči, ako vidite vrata na koja ne znate kako da izađete - ovo sve pomaže! Međutim ako se bunite samo da bi se bunili i tražite savršenstvo koje ste ovlaš primetili u prolazu ili gledali na filmu - saberite se. Negde u podrčju srca i malo niže je istina. Osluškujte se.

Početak nedelje s Mesecom u Jarcu i nije najbolja vest, no verovatno ste se navikli nakon ovog vikenda, posebno subote uveče i nedelje koja je bila teška. Kamen na duši i teret na srcu. Tamo negde ste na tragu istine, onoga što vas muči, tišti i eto gde je problem.

Astrologija avanture i putovanja: koje destinacije su suđene vašem horoskopskom znaku...

Mesec u Vodoliji u od srede, kao i uvek, donosi impulsivno i možda neurotično razdoblje, no veoa odgovara ovom Marsu i Veneri u Vagi. Otmite se kontroli i ustaljenimm metodama. Pustite srce da ga prođe struja! Vikend nas čeka s Mesecom u Ribama, ali ipak težak zbog Saturna koji udara realnošću i moguće krivicom.

Ovo razdoblje Vage, pa i Strelca, koji dolazi nakon njega (Sunce i Merkur u Strelcu) ima neke više ideale. U nedelji nakon ove će se ipak lakše disati kada ova ekipa napusti Škorpiju.

Onima koji za vikend izlaze, jedno malo upozorenje: Venera pravi kvadrat s Plutonom, sve neadekvanosti će isplivati na površinu. Strah od odbijanja, kompleksi, kontrola, nesigurnost, manipulacija i strahovi. Možda aspekt potrošite na dobru pozorišnu predstavu slične tematike ili duboko dirljiv muzički događaj. Na kraju, ne vrti se svet oko ljubavi. Ili možda da...

nedeljne_astro_prognoze_do_22_novembra_2015_godine_ko_je_spavao_dok_je_ljubav_cekala_2

Stella Neutronica

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.