Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 7. aprila 2019. godine

Tarot tumačenje za nedelju od 1. do 7. aprila - uverićete se da su čuda zaista moguća!

Nedeljna tarot prognoza od 1. do 7. aprila 2019. godine - sudbinu kreiraju karta Zvezda i karta Četvorka diskova, piše Lovesensa.

Četvorka diksova ukazuje na zahvalnost koju treba da imamo za ono što smo ostvarili i dobili do sada u životu. Ukoliko imate, dom, posao, porodicu i prijatelje koji vas podržavaju i osećate se sigurno, onda zaista imate dobar razlog da budete zahvalni.

Mesečni horoskop - april će biti savršen mesec za ova 3 horoskopska znakaMesečni horoskop - april će biti savršen mesec za ova 3 horoskopska znakaApril je najbolji mesec u 2019. godini za ova 3 znaka Zodijaka!

Kada smo zahvalni, nemamo "lanac" perfekcionizma koji nas steže oko vrata, ne zahtevamo još više, nismo nesrećni. Zahvalni smo i malim koracima sreće krećemo se ka sticanju obilja, blagoslova, ljubavi i dobrog raspoloženja.

Ova karta nosi moćnu i pozitivnu poruku - pronađite snagu u sitnim stvarima koje vas svakog dana čine srećnim. Bez obzira da li je to neka navika, osoba, posao ili hobi, te stvari za vaš život imaju neprocenjivu vrednost.

Zvezda je jedna od najlepših i najsrećnijnih tarot karti, jer donosi nadu i ljubav.

Ova karta predstavlja značaj davanja i primanja. Ona je pokretač savršenog sklada u ljubavi.

Kada se otvori tarot karta Zvezda, možemo zaista očekivati predivna čuda. Moć Univerzuma na našoj je strani, tako da je ovo odličan period za aktiviranje zakona privlačenja.

Tarot karta zvezda simbol je nade, energije i novog života i ukazuje da će nam u narednim danima život biti puno jednostavniji.

Sada je pravo vreme da se povežete sa moćnim Univerzumom, preko meditaije ili molitve, i zamislite iskrenu želju.

Tajne vašeg horoskopskog znaka: kakvu moć nosi žena Jarac i ko je idealni partner za njuTajne vašeg horoskopskog znaka: kakvu moć nosi žena Jarac i ko je idealni partner za njuStrastvena, prirodni je vođa i neverovatno je jaka. O, da pričamo o ženi koja je u horoskopu Jarac, koja zna šta hoće i koliko…

Očekujte da će kritično razmišljanje i ljutnja nestati. Zaboravićete na prošlost i fokusiraćete se samo na snagu koju trenutno možete iskoristiti.

Pružite ljudima oko sebe ljubav, zavolite sebe i osetićete kako se budi predivna energija i vodi vas ka dobroj ličnoj transformaciji.

Mantra za ovu nedelju: Povezana sam sa energijom Univerzuma. Jaka sam, uzemljena i sigurna. Ljubav je u meni i svuda oko mene.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.