Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 4. juna 2019. godine

Tarot tumačenje za nedelju od 27. maja do 4. juna - ne plašite se promene, uskoro vas očekuje lepši život...

Nedeljna tarot prognoza od 27. maja do 4. juna 2019. godine - sudbinu kreiraju karta Četvorka štapova i karta Sveštenik, piše Lovesensa.

Često pred nekim izazovima biramo lakši put, plašimo se da ćemo biti povređeni, plašimo se greške. Lakše pristajemo da budemo na niskoj energetskoj vibraciji i provlačimo se kroz more mogućnosti kako ne bismo izašli iz zone komfora.

Često izaberemo nešto za šta u trenutku mislimo da će biti dobro, a i ne sagledamo konačni ishod.

Ako ste sebe pronašli u ovakvom opisu, ne brinite, jer tarot predviđa za vas srećan period. Četvorka štapova je pozitivna karta koja nas motiviše i podstiče stvaranje životnog balansa. Naročito je pogodna za završavanje nedovršenih poslova i oslobađanje od mentalnog tereta.

HOROSKOP ZA LETO 2019. GODINE: evo kakvu nam sudbinu donose jun, jul i avgustHOROSKOP ZA LETO 2019. GODINE: evo kakvu nam sudbinu donose jun, jul i avgustVeliki horoskop za leto 2019. godine - period prepun avanture i dobrih promena!

Kada ste u ravnoteži, vaše prirodne moći se pojačavaju i možete da uradite ono za šta ste mislili da uopšte niste sposobni.

U kojim stvarima pronalazite balans? Koje stvari treba da vratite u red? Koji unutrašnji konflikti vas sprečavaju da otkrijete svoje potencijale?

Četvorka štapova pomaže da se oslobodimo toksičnih misli i emocije. Podstiče nas da se fokusiramo samo na važne i svetle stvari. Ova karta nagrađuje težak rad i daje šansu da pređete u neku drugu, bolju fazu života.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.