Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 29. aprila 2019. godine

Tarot tumačenje za nedelju od 22. do 29 aprila - u narednih 7 dana puno toga će se promeniti...

Nedeljna tarot prognoza od 22. do 29. aprila 2019. godine - sudbinu kreiraju karta Opadajući mesec i karta devetka pehara, piše Lovesensa.

Posle punog Meseca, očekuje nas faza opadanja njegove energije. Mesec polako otpušta svoju punoću i kroz deo njegovog sjaja prolazi tama.

Ovo je vreme kada treba da shvatimo šta u našem životu funkcioniše, a šta ne. Otpustite ili popravite sve nezdrave navike i životne situacije koje na vašu dušu i auru deluju destruktivno.

Nedeljni horoskop do 28. aprila 2019. godine: Blizance očekuje haotična nedelja, a Škorpija uživa u ljubavnim igramaNedeljni horoskop do 28. aprila 2019. godine: Blizance očekuje haotična nedelja, a Škorpija uživa u ljubavnim igramaNedeljni horoskop od 22. do 28. aprila 2019. godine - astro prognoze za ljubav, psoao i zdravlje!

Zamenićete neke stare navike novim, mnogi će poći sasvim novim putem života, a najviše će vam prijati ako uradite nešto novo i drugačije. To će osvežiti vašu energiju.

Na primer, ukoliko se trudite da budete aktivniji, ali stalno izbegavate odlazak u teretanu, pokušajte da to nadoknadite šetnjom u prirodi. Na ovaj način uživaćete u lepoti prirode i svežem vazduhu, a nova životna navika motivisaće vas i osvetliće vašu perspektivu.

Devetka pehara otkriva nešto više o našoj ličnosti. Istražujte granice, pronađite savršeno mesto pod svetlim nebom, povežite se sa svojim unutrašnjim bićem.

Ova karta pomaže da pročistimo emocije i razumemo svoja osećanja. Bićemo zadovoljni i zahvalni za ono što imate u ovom trenutku.

Prihvatićemo naše slabe tačke i počećemo da učimo i razvijamo se kako bismo pravazišli lične nedostatke.

Veliki horoskop za vladavinu Bika: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 22. maja 2019. godine)Veliki horoskop za vladavinu Bika: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 22. maja 2019. godine)Astro prognoze za vladavinu zemljanog Bika - Vagu očekuje stresan period u ljubavi, Škorpiju neverovatne avanture i dobre promene!

Sledi period dobrih promena i transformacija koje će pomoći da podržimo sebe i drage ljude.

Prestanite da razmišljate o tome šta vam nedostaje ili šta propuštate. Otpustite ideju o tome da ćete biti srećniji ako imate stvari koje vam trenutno nedostaju, jer to je velika zabluda. Devetka pehara vam pomaže da to razumete i tek kada usvojite taj princip, tek tada možete biti apsolutno srećni.

Mantra za ovu nedelju: Sve što mi se događa u životu donosi mi radost i zadovoljstvo. Razvijam se kroz ljubav i pripadanje.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.