Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 28. maja 2019. godine

Tarot tumačenje za nedelju od 21. do 28. maja - očekuje nas period slavlja, sreće i rešenja problema...

Nedeljna tarot prognoza od 21. do 28. maja 2019. godine - sudbinu kreiraju karta Trojka pehara i karta Kralj mačeva, piše Lovesensa.

Ovim kartama je zajedničko to što je i na jednoj i na drugoj naslikana ptica kao simbol sreće i mudrosti. Zato nam ove karte nagoveštavaju da se treba povezati sa svojim intelektom, podstaći sebe na napredak i iskoristiti svoje sposobnosti.

Svako od nas se suočava sa raznim životnim teškoćama. Pogađaju nas naši problemi, na našu energiju utiče tuga osoba iz okruženja, imamo još uvek rane iz prošlosti. Često ova neprijatna osećanja ne dopuštaju svetloj energiji da ispuni dušu. Zato je važno da na svemu budete zahvalni.

Nedeljni ljubavni horoskop: Devicu očekuje nova romantična veza, a vagu pojačana strastNedeljni ljubavni horoskop: Devicu očekuje nova romantična veza, a vagu pojačana strastNedeljni horoskop za ljubav - očekuje nas sedmica puna strasti i velikih uzbuđenja!

Budite svesni da ne možete sve da kontrolišete i da treba dopustiti sudbini da ide svojim tokom.

Trojka pehara prikazuje tri ptice na drvetu, kako uživaju u predivnom zalasku Sunca. Takođe, na karti su prikazane i 3 čaše pune vina. Ovom slikom karta ukazuje na značaj pravog prijateljstva.

Ove nedelje se posvetite pravim prijateljima. Onima koji se smeju i plaču sa vama. Osvežite stare veze, uživajte zajedno i na taj način vaša duša će početi da se čisti od nakupljenog stresa i teskobe.

Trojka pehara podstiče vas da provedete vreme sa osobama koje volite i kreirate divne uspomene. Stalno slavite, slavite male uspehe, slavite život!

Shvatićete da su pravi prijatelji jedan od lepših poklona koje život može da nam pruži. Pokažite koliko vam je stalo do njih, slavite i budite zahvalni što ih imate u svom životu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.