Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 25. marta 2019. godine

Otvaranje tarot karti za nedelju od 18. do 25. marta 2019. godine!

Ovu nedeljnu tarot prognozu odlikuju dve moćna tarot karte: Dvojka štapova i Dama mačeva, piše Lovesensa.

Dvojka štapova uči nas kako da pronađemo svoju svrhu i shvatimo ko smo zaista. Ponekad izgleda zastrašujuće suočavanje sa ličnim strahovima, potisnutim emocijama i tajnama, ali to je prvi korak ka samoostvarenju.

Nedeljni horoskop do 24. marta 2019. godine: Ovan uživa u divnoj ljubavi, a Vagu će nešto obradovatiNedeljni horoskop do 24. marta 2019. godine: Ovan uživa u divnoj ljubavi, a Vagu će nešto obradovatiNedeljni horoskop od 18. do 24. marta 2019. godine - kada srce željno ljubavi napravi prvi korak, dolaze samo pozitivne promene!

Ove nedelje dogodiće se puno situacija koje vam se neće dopasti. Ali, ne smete zaboraviti na jednu stvar - vi ste moćno biće koje ima sposbnost da kontroliše misli, vreme, reči i ceo svoj život.

Šta vas čini moćnim? Koja je vaša prava priroda? Koje sposobnosti imate? Dvojka štapova podstiče nas da odgovorimo na ova pitanja i u narednim danima potpuno upoznate svoju dušu.

Važno je da pronađete svoje skrivene talente, moć i sposobnost.

Ove nedelje uradite nešto što će doneti dugoročno zadovoljstvo.

Druga karta koja otkriva puteve sudbine ove nedelje jeste Dama mačeva koja pomaže da se dublje povežete sa drugim ljudima. Ova karta otvora zlatna srca i podstiče nas da isključivo govorimo istinu.

Horoskop - šta nam donosi pun Mesec u Vagi: Ovna očekuje ljubavna harmonija, a Devicu dobre finansije (od 21. marta 2019.)Horoskop - šta nam donosi pun Mesec u Vagi: Ovna očekuje ljubavna harmonija, a Devicu dobre finansije (od 21. marta 2019.)Horoskop za Supermesec u znaku Vage - mnoge očekuje priliv novca, ali na jednom životnom polju morate biti pažljivi!

Spremni ste napokon da odbacite masku iza koje ste se dugo krili i predstavite sebe u pravom svetlu. U narednim danima postaćemo ljubazniji i otvoreniji, lakše ćemo sklapati poznanstva i imaćemo bolju konekciju sa dragim ljudima.

Dama mačeva donosi samopouzdanje, osećanja ljubavi i predivnu energiju, a vi je kanališite prema pravoj osobi.

Srećno!

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.