Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 22. aprila 2019. godine

Tarot tumačenje za nedelju od 15. do 22. aprila - budite zahvalni i svega ćete imati više...

Nedeljna tarot prognoza od 15. do 22. aprila 2019. godine - sudbinu kreiraju karta Pustinjak i karta Vitez štapova, piše Lovesensa.

Na karti Pustinjak naslikan je čovek koji sa fenjerom u rukama hoda bos po putevima snežnih planina. Iako je bos, on isijava toplotu, vatrene emocije.

Svetlost i toplota ispunjavaju njegovu dušu. Njega greje strast i silna želja za životom. On je spreman da se bori za život. Spreman je da pobedi sve kako bi sladak ukus života zadovoljio njegova čula.

Horoskop za ženska srca: astrologija otkriva osobine i karakter žena u svakom znaku ZodijakaHoroskop za ženska srca: astrologija otkriva osobine i karakter žena u svakom znaku ZodijakaDok je žena Jarac izraziti realista, žena Rak je izrazito emotivna i osećajna. Šta u vezi želi žena Ovan, a koje povrede ne…

On je svestan koliko godine i život brzo prolaze, ali on nije anksiozan ili depresivan zbog toga. Njemu to saznanje daje prelepu perspektivu. On uživa u svakom trenutku, ne dozvoljava da ga bilo šta uznemiri na putu slatkog života.

Zahvalan je za svaki sekund svog života i jasno govori: "Neću ovde biti dugo, ali zato ću uživati u svakom trenutku."

Ova karta podseća na to koliko treba da budemo zahvalni što se budimo ujutru, što možemo da udahnemo vazduh i osetimo na koži toplotu Sunca.

Karta podseća na važan ritual. Ostavite telefon kod kuće i sami krenite u šetnju. Dok šetajte meditirajte. Otpustite loše misli. Podsetite sebe na sve što ste do sada postigli. Budite radosni.

Povežite se sa svojom energijom, svojim životom, a najbolji trenutak za meditativnu šetnju biće svakako 19. aprila kada na naše misli i osećanja utiče pun Mesec u znaku Vage.

Horoskop - ako iskreno verujete, u narednim danima ostvariće se mnoge želje: evo šta treba da uradite tokom pozitivnog aspekta Sunca i JupiteraHoroskop - ako iskreno verujete, u narednim danima ostvariće se mnoge želje: evo šta treba da uradite tokom pozitivnog aspekta Sunca i JupiteraHoroskop otkriva da ćemo sada lakše doći do cilja, ali jednu stvar nikako nemojte da uradite dok je Sunce u aspektu sa…

Vitez štapova takođe nas podržava na našem životnom putovanju zahvalnosti i blagoslova. Ova karta donosi entuzijazam i novu energiju.

Tarot karta Vitez štapova pomaže da se lakše izborite sa preprekama i donosi svetliju perspektivu. Sposobni ste da sagledate situaciju iz različitih uglova i sada će mnogi davno skriveni problemi biti rešeni.

Ovo je karta otvorenog uma. Iskoristite darove koje vam donosi.

Mantra za ovu nedelju: Provodim vreme u uspostavljanju konekcije sa sobom i svetom koji me okružuje. Svesna sam prolaznosti života. Zahvalna sam na svakom novom trenutku.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.