Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 20. maja 2019. godine

Tarot tumačenje za nedelju od 13. do 20. maja - ove stvari i ljude treba što pre izbaciti iz života...

Nedeljna tarot prognoza od 13. do 20. maja 2019. godine - sudbinu kreiraju karta Vitez diskova i karta Petica štapova, piše Lovesensa.

Sa punim Mesecom ove nedelje uz tarot kartu Vitez diskova moraćemo da zaustavimo svakodnevnu trku za poslom, ambicijama i problemima i da oslušnemo unutrašnji glas.

Ove nedelje ne treba donositi važne odluke i praviti krupne poteze. I sam pun ili Cvetni Mesec naglašava da je neophodno obnoviti energiju, opustiti telo i dušu i posvetiti se samoisceljenju.

Nedeljni horoskop do 19. maja 2019. godine: Škorpiju očekuju ljubavne varnice, a Ovan treba da bude na oprezuNedeljni horoskop do 19. maja 2019. godine: Škorpiju očekuju ljubavne varnice, a Ovan treba da bude na oprezuNedeljni horoskop od 12. do 19. maja 2019. godine - neki znakovi nižu uspehe, a neki se igraju sa vatrom ljubavi!

Vitez Disova podseća koliko je važno svakodnevno se povezivati sa prirodom. Podstiče nas da izađemo iz čaure, provedemo vreme okruženi lepotom prirode i osetimo se kao da smo sami na celom svetu i ne postoji ništa drugo sem tog magičnog trenutka opuštanja.

Ovo je ključan trenutak da se opustite, odmoraite i potražite apsolutni mir kako biste mogli lagodno da nastavite životno putovanje. U suprotnom, naša energija će se postepeno gasiti i kasnije ćemo morati da napravimo još veću pauzu i izolaciju.

Slušajte unutrašnji glas, preispitajte svoje životne odluke i pokušajte da obnovite energiju. Uspećete da se duhovno uzdignete na viši nivo i mnoge prepreke koje su izgledale nerešivo, postaće izazov sa kojim želite da se suočite.

Kada smo opterećeni svakodnevicom nemamo vremena da razmislimo o svakom našem potezu i izboru. Sada je pravi trenutak da se osamite, isplanirate naredne životne korake i poslušate glas svog srca.

Horoskop - 18. maja na nebu će se pojaviti Cvetni Mesec: saznajte šta vašem znaku donosi moćan pun Mesec u znaku ŠkorpijeHoroskop - 18. maja na nebu će se pojaviti Cvetni Mesec: saznajte šta vašem znaku donosi moćan pun Mesec u znaku ŠkorpijeHoroskop za Cvetni Mesec, odnosno pun Mesec u Škorpiji! Vreme je da odblokiramo energiju, skinemo lance prošlosti i pročistimo…

Druga karta za ovu nedelju je Petica štapova i ona je savršen par sa tarot kartom Vitez diskova jer nas podstiče da zavirimo u dušu i čujemo poruke intuicija, čak iako smo opterećeni teškim emocijama ili smo izgubili ravnotežu.

Petica štapova pomaže da shvatimo šta sve ugrožava naše raspoloženje i donosi nevoljnost i neprijatna osećanja. Ova karta nas podstiče da postanemo svesni stvari, situacija i osoba koje nam ne prijaju.

Postavite sebi sledeća pitanja:

Da li moramo da budemo okruženi takvim ljudim? Da li moramo da uradimo stvari koje nam ne prijaju? Da li pripadamo takvom okruženju?

Kada odgovorite iskreno na ova pitanja shvatićete da uvek postoji izbor i da ne moramo biti okruženi toksičnim situacijama ili osobama.

Posedujete snagu i moć da stvorite idelan prostor za sebe, da otvorite srce za dobre ljude i dobra osećanja. Iako su promene ponekad zastrašujuće, one su često neophodne kako bi smo pronašli sreću.

Radite za sebe, za svoju sreću i videćete kako stvari počinju da se menjaju na bolje.

Mantra za ovu nedelju: Nastavljam da otkrivam sebe, svoju pravu istinu. Želim da se posvetim svom duhovnom razvoju. Koristim unutrašnju mudrost da me odvede tamo gde pripadam.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.