Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 12. avgusta 2019. godine

Tarot tumačenje za nedelju od 5. do 12. avgusta - Hrabro pravim korake ka lepšoj budućnosti.

Nedeljna tarot prognoza do 12. avgusta 2019. godine - sudbinu kreiraju karta Hrabrost i Kula, piše Lovesensa.

Svet ponekad može izgledati kao mračno i strašno mesto, kao krug obmana i prevara, ali sve se krije u načinu na koji se suočavate sa svojim strahovima.

Često su strahovi i anksioznost glavna prepreka ka uspehu i samoostvarenju. Zato ove dve tarot karte pomažu da usvojimo jednu od važnih stvari u životu svakog od nas, a to je HRABROST!

Nedeljni horoskop do 11. avgusta 2019. godine: kada ljubav postane centar UniverzumaNedeljni horoskop do 11. avgusta 2019. godine: kada ljubav postane centar UniverzumaNedeljni horoskop - Lav saznaje bolnu istinu, a Vagu očekuju divni planovi u ljubavi!

Tarot karta Kula donosi pokretačku energiju tokom cele nedelje. Ukazuje na to da je odličan period za prekidanje sa nezdravim aspektima, navikama i lošim mislima. Ova karta ima veliku energiju i sada ćete znati šta zapravo treba da preduzmete na svakom polju života.

Oko koje je naslikano na vrhu tarot karte Kula simbolizuje svevideće oko (treće oko), odnosno označava period u kojem se svaka istina uvek otkrije. Sada treba da pobegnete od iluzija i prepustite se istini, spustite se na zemlju i sagledate realnost potpuno, ali sa obaveznom dozom optimizma.

Mnogo puta smo pomislili kako je isuviše teško suočavati se sa svakim životnim testom, ali sada je pravo vreme da uspostavite čvrste temelje i krenete napred.

Postavite sebi sledeća pitanja:

Kako da ostvarimo stabilnost?

Kako možemo započeti izgradnju nove istinite i lepše budućnosti?

Odvojite malo vremena da razmislite o hrabrosti i istini koja je potrebna da se stvari promene.

Mesečev horoskop do 5. septembra 2019. godine: pun Mesec u Vodoliji donosi sreću u ljubaviMesečev horoskop do 5. septembra 2019. godine: pun Mesec u Vodoliji donosi sreću u ljubaviHoroskop koji otkriva kako će na nas uticati Mesečeve mene! Očekuje nas period strasti, ljubavi i lepih promena...

Kako možete koristiti dar hrabrosti i istine da nešto promenite u svom životu ili svet oko sebe?

Imate svu hrabrost i podršku da pređete "planine". Ako to prihvatite, približićete se želji koju želite da ostvarite.

Mantra za ovu nedelju: Prihvatam istinu jer me ona vodi ka iskrenosti i svetlosti. Hrabro pravim krupne korake ka budućnosti.

Izvor: Lovesensa

T.A.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.