Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 10. juna 2019. godine

Tarot tumačenje za nedelju od 3. do 10. juna - težak period je iza nas, sada slede dani sreće i ispunjenja...

Nedeljna tarot prognoza od 3. do 10. juna 2019. godine - sudbinu kreiraju karta Kraljica diskova i karta As pehara, piše Lovesensa.

Tarot karta Kraljica diskova pokazuje nam koliko smo zapravo jaki. Ova karta će doneti samopouzdanje i bićete ponosni na sebe zbog svih stvari koje ste do sada učinili u životu.

Iako vaše životno putovanje do sada nije bilo tako lako, sada ste spremni da se menjate i izbacite iz života toksične ljude. Više ne dozvoljavate nikome da utiče na vaše odluke, snove i nadanja.

Horoskop - 3 mistične planete trenutno utiču na naš život: evo kako da iskoristimo njihovu energiju za ostvarenje snova (do 9. juna 2019.)Horoskop - 3 mistične planete trenutno utiču na naš život: evo kako da iskoristimo njihovu energiju za ostvarenje snova (do 9. juna 2019.)Horoskop otkriva da su Venera, Merkur i Jupiter trenutno na pravom mestu i da ispoljavaju svoj najbolji uticaj - evo kako da ga…

Kraljica diskova pomaže da uspostavite granice i slušate samo svoje srce. Ona ne dopušta da ljudi odlučuju umesto nje, već kreira život samo po ličnim željama i ambicijama.

Donosi vam snagu i inteligenciju i čini da se ponosite prošlošću jer vas je baš ona stvorila takve kakvi ste danas.

Više se nećete plašiti budućnosti, već vas ta neizvesnost raduje. Uzbuđeni ste i jedva čekate da vidite kakva iznenađenja sudbina donosi.

U sebi krijete prelepu svetlu energiju koju ćete moći da iskoristite tek kada istinski zavolite sebe.

Sada je pravi period da posmatrate sebe kao ratnika koji je ojačao tokom života i spreman je za izazove u budućnosti. Vi ste sada neko ko može da donese krupne odluke i napravi nešto važno i veliko.

Druga karta za ovu nedelju je As pehara. Ova tarot karta ukazuje na početak novog keativnog projekta, bez obzira da li se radi o poslu, porodičnim ili ljubavnim odnosima. Imaćete energiju da započnete nešto što vam donosi radost i zaista vas ispunjava.

Horoskop - ova 3 znaka očekuju teškoće tokom vladavine Blizanaca (do 21. juna 2019.)Horoskop - ova 3 znaka očekuju teškoće tokom vladavine Blizanaca (do 21. juna 2019.)Horoskop - 3 znaka koja očekuje mraćan period u vladavini Blizanaca!

Morate više da budete povezani sa svojim emocijama. Ove nedelje suočićemo se sa svim svojim skrivenim osećanjima, a to će pomoći da se rešimo negativnosti iz duše.

Sada možete dublje da upoznate sebe i shvatite na koji način možete lakše doći do ostvarenja snova.

Mantra za ovu nedelju: Prošlost je od mene napravila moćnog ratnika/ratnicu. Odlikuju me samopouzdanje i mudrost. Spremna sam da otvorim svoje srce, otkrijem njegova skrivena osećanja i uzdignem svoj život preko granica.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.