Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 1. jula 2019. godine

Tarot tumačenje za nedelju od 24. juna do 1. jula - jedan korak deli vas do ostvarenja velikog sna...

Nedeljna tarot prognoza do 1. jula 2019. godine - sudbinu kreiraju karta Trojka štapova i Kula, piše Lovesensa.

Sa dolaskom letnje kratkodnevice koja nas obnavlja i vodi u novi životni ciklus, kao i sa retrogradnim Neptunom i početkom vladavine Raka, očekuje nas obilje moćne energije.

Tarot karta Kula podseća na neophodne promene i istinu koju treba prihvatiti. Fokusiranjem na istinu u svakom segmentu života, uspećemo da izbegnemo i popravimo životne greške koje se svakome od nas događaju.

Nedeljni horoskop do 1. jula 2019. godine: Ovna očekuje uspeh na svakom polju, a Devicau zanimljiva ljubavna romansaNedeljni horoskop do 1. jula 2019. godine: Ovna očekuje uspeh na svakom polju, a Devicau zanimljiva ljubavna romansaNedeljni horoskop - sedmica u kojoj se ostvaruju ljubavni snovi...

Vreme je da se zapitate:

Da li sama radim stvari koje me povređuju?

Koje stvari čine da se osećam loše?

Koje osobe me ograničavaju na putu ka rastu i uspehu?

Karta Kula podstiče nas da se odreknemo nezdravih navika i loše perspektive. Potreban vam je dobar temelj pre nego što počnete da menjate život. Da li ga imate? Da li ste prizemni?

Budite svoj iskreni prijatelj. Suočite sami sebe sa istinom o vama samima, o vašem okruženju i postupcima. Izbrišite tragove iluzije koje vas sputavaju i čistog uma krenite napred.

Neptunova energija ove nedelje čini da se osvrnemo unazad, sagledamo svoje propuste, učimo iz grešaka i priihvatimo novu perspektivu.

Neptun nas vodi ka višoj svesti, odnosno ka istinskom upoznavanju sebe. Kombinacija retrogradnog Neptuna i tarot karte Kula u ovoj sedmici pomaže nam da probudimo moć transformacije i otpustimo stara verovanja. Postajemo mudriji, svesniji i jači.

Veliki horoskop za vladavinu Raka: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 22. jula 2019. godine)Veliki horoskop za vladavinu Raka: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 22. jula 2019. godine)Mesečni horoskop - saznajte šta vašem znaku Zodijaka donosi ulazak Sunca u znak Raka...

Tarot karta Trojka štapova takođe je povezana sa vašim istraživanjem životne istine. Ona vas podstiče da sve što radite uradite ispravno i u skladu sa pravim životnim vrednostima.

Podižemo standarde, puni smo samopouzdanja i spremni smo na svaki izazov, jer znamo da su naše ruke potpuno čiste. U toku nedelje tragaćete za svojim "etičkim centrom". Moguće je da ćete želeti da se odreknete nekih obrazaca ponašanja zarad ostvarenja ambicija, ali sve će biti u granicama normale.

Utišajte misli meditacijom, šetajte, pišite. Razmišljajte o tome kako da ostvarite svoje snove. Oslobodite se stega koje vas pritiskaju i delajte, delajte, delajte...

Mantra za ovu nedelju: Otpuštam sve laži o sebi i oslobađam se svih lanaca zarad ostvarenja svojih snova.

Izvor: Lovesensa

T.A.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.