Nedeljna astro prognoza: vreme za brze i hrabre od 30. marta do 7. aprila 2015. godine

Probudili smo se iz zimskog sna i Ovan nas je uzeo pod svoje. Vreme je otvorene komunikacije, dela, nagrada za trud i rad...

Ovu nedelju će obeležiti snažna mentalna energija koja nas podstiče da s reči pređemo na dela. Snaga i hrabrost bodre misli te s lakoćom verbalizujemo ono što nam je na pameti.

Reči su jasne i oštre, često naređivačkog tona, s puno uzvičnika. I po principu "Što na um to na drum". Vreme je kada se kroz dan krećemo mnogo energičnije i brže nego inače, a svakodnevne stvari obavljamo lakše i poletnije. Merkur je ušao u znak Ovna i nameće strog, vojnički tempo i zahteva disciplinu.

Što se komunikacije tiče - vrlo je dinamično. Rečenice su kratke i jasne, reči britke, pokreti energični, reakcije impulsivne. Postajemo stroži i kritičniji te nam je najlakše da se izrazimo uživo i direktno, bez puno ulepšavanja i okolišanja.

Revolucija na astro nebu: koji je vaš pravi horoskopski znak?

Za razliku od prethodnog razdoblja, sada smo znatno otvoreniji i iskreniji, spremni da skočimo čak i onda kada to nije potrebno. U ovim danima valja se izboriti za svoja prava, pokazati jasan stav i odlučnost, bez obzira na to o čemu se radi. Prava reč u pravo vreme i na pravom mestu.

Ovo je odlično razdoblje za sve koji rade u marketingu ili gde god je nužno biti vešt, hrabar, brz, kratak i praktičan. Vreme je ekspeditivnosti. Takođe, očekuju nas dramatični naslovi i teme po medijima, ratuje se rečima, napada, kritikuje. Svi negde žure, trče, bezbroj je planova i akcija...

Uz to, povoljno je vreme za sve koji u sledećih petnaestak dana moraju hodočastiti po šalterima, kancelarijama, institucijama, bolnicama, uglavnom mestima gde vladaju papiri, dokumenti, spisi, brojevi i slova. Sve rutinske poslove obavljaćemo mnogo brže nego inače, tako da ćemo možda učiniti više stvari nego što smo planirali, no sigurno ćemo ubrzo naći neki novi zadatak. Malo je vremena za pauze, odugovlačenja, procese, komplikacije i sve što ima ikakav predznak sporosti, mlitavosti i beživotnosti.

Ovi danu mogu biti plodonosni i trgovcima, administrativnim delatnicima, agentima, policiji, vojsci, autprevoznicima, prosvetnim radnicima, novinarima, prevodiocima, pedagozima, psiholozima, majstorima, ali samo ako se ispuni osnovni uslov - a to je hrabrost i brzina, koji su sada na ceni!

Bik je strog, Blizanci dinamični: koji je horoskopski znak vašeg šefa?

"Ko prvi devojci njemu devojka". Svi imaju drsko strogi ton, britki su na jeziku pa se sada lako dramatizuje i svađa, nadmeće se (ko je brži, bolji, spretniji, hrabriji). Nadmeću se i informatičari, progameri, dizajneri, koji stvaraju nove aplikacije, izlaze s rešenjima i idejama koje gađaju pravo u centar. Pune ruke posla imaće i mehaničari i svi koji se bave popravljanjem tehničkih naprava koje nam olakšavaju život. U svoj ovoj žurbi imajte na pameti da treba biti oprezan u saobraćaju!

Još je važno napomenuti da nije vreme za preterana planiranja unapred, koliko god imali potrebu jer situacije se mogu menjati iz minuta u minut, posebno krajem nedelje (početkom sledeće). Ovo se posebno tiče onih koji su na pozicijama ili upravljaju nečim jer su svi oni na "važnim" mestima sada nepredvidivi, hiroviti, svojeglavi, buntovni. Pozicija na nebu ukazuje i na smenu nadređenih, a u obzir dolaze i dobrovoljna odstupanja s položaja ili menjanje pozicija.

Dobri su i povoljni dani za realizaciju velikih planova, projekata, kao i za jasno viđenje realnosti; gde smo, šta smo, kako kroz daljnji rad i stvaranje... Ovo su i slike nagrada, priznanja, stipendija, novčanih dobitaka, povišica, protekcija, promaknuća, naklonosti autoriteta, ali samo ako ste to zaista zaslužili, ako je realno i iza toga zaista stoji rad i znoj. Kao i uvek, natalna karta pojedinca je ključna.

Govor tela horoskopskih znakova: šta skrivaju a šta vam pokazuju?

Nakon energične svakodnevice, ipak nalazimo mesta i za mirne trenutke i uživanje u sadržajima koje volimo. Ovu nedelju valja iskoristiti i za ulepšavanje doma, sađenje cveća, pripremanje terena za sadnju, ali i neobavezno provođenje vremena u prirodi; spajanje s majkom zemljom koja nas hrani i brine se o nama. Dakle, ostaje potreba za "easy going" opcijom u kojoj uživamo svim čulima. Snažna hedonistička crta i dalje će jasno ocrtavati naše potrebe za lepim, nežnim, prijatnim i mirisnim.

Tekst: Krunoslav Balen Zlatunić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.