Nedeljna anđeoska prognoza: poruka i upozorenja anđela do 15. januara 2019. godine

Smernice i poruke anđela za nedelju pd 8. do 15. januara 2018. godine - anđeli vas upozoravaju na jednu stvar krajem nedelje...

Anđeoska karta za početak nedelje - Aurora - ovo je dobra karta kojom nas anđeli podsećaju da smo na pravom putu. Krupnim koracima koračate do samoostvarenja i znate kako da iskoristite svoje talente, kreativnost i sposobnosti. Univerzum pruža podršku, dodatnu inspiraciju i pomaže da se zadržite na putu radosti i blagostanja. Ne dozvolite da vam negativni komentari toksičnog okruženja slome krila, jer tuđa ljubomora i strah može lako da vas opčini i sputava. Ovo je vaš period za ostvareje želja, a kako biste osigurali da vas prati dobra energija do kraja puta, važno je da podstaknete bliske osobe na sanjarenje, aktivaciju i realizaciju snova.

4 znaka upozorenja koja vam šalje intuicija: lako ćete ih prepoznati4 znaka upozorenja koja vam šalje intuicija: lako ćete ih prepoznatiUkoliko ste otvoreni i pažljivo osmatrate, uočićete znake i upozorenja koja vam šalje intuicija. Zahvaljujući ovim signalima moći…

Anđeoska poruka za sredinu nedelje - Serefina - ova karta se otvara kada Univerzum za vas ima puno mogućnosti i šansa za ostvarenje snova. Anđeoska karta Serafina nagoveštava da vas i vašu porodicu uskoro očekuje puno pozitivnih promena. Na karti je naslikana beba, ali to ne mora da se odnosi na poruke o potomstvu,. već na to da nas očekuje milion srećnih prilika da ostvarimo svoju životnu svrhu. Ova karta uvek donosi lepe vesti i pozitivnu energiju, a dominantna zelena i ružičasta boja na karti podsećaju da je važno da negujemo srčanu čakru. Otvorite srce za nova iskustva i Univerzum će vam darovati veliku sreću.

Saznajte šta vas očekuje do 31. januara 2019. godine: evo na koje situacije nas upozoravaju naši duhovni vodičiSaznajte šta vas očekuje do 31. januara 2019. godine: evo na koje situacije nas upozoravaju naši duhovni vodičiZatvorite oči, izaberite jednu životinju sa spiska i saznajte šta vam duhovni vodič otkriva do kraja januara 2019. godine!

Anđeoska poruka za kraj nedelje - Opraštam sebi - anđeli vas podsećaju na ljubav koju treba da negujete prema sebi. Mi smo krhka, strastvena bića koja lako naprave grešku, ali kao što je praštanje drugima lek za dušu, tako ćete vratiti životnu ravnotežu ako neke greške iz prošlosti oprostite sebi. Skinite taj rizični teret sa duše i posvetite se svom emotivnom stanju. Anđeli vam pomažu da se u narednom periodu oslobodite griže savesti. Postoji moćna vežba za oslobađanje od emotivnog tereta - dlanove stavite na predeo srca i dišite duboko. osetite svaki udah i izdah, a neka svaki izdah bude oslobađanje od griže savesti i znak da ste napokon sebi oprostili. Međutim, iako sebi oprostite, važno je da neke greške nikada više ne ponovite.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.