Najvažniji savet za svaki horoskopski znak: evo šta treba da uradite u 2020. godini

Strelac treba da osluškuje svoje srce, a Rak ima priliku da preokrene karmu...

OVAN

Savet za 2020. godinu: Usporite, čuvajte energiju i praktikujte metode opuštanja poput meditacije i joge. Sada je vreme da razradite i realizujete ideje o kojima razmišljate već neko vreme i da učvrstite odnose s ljudima koji su vam bitni. Možete očekivati mnogo mirniju i plodonosniju godinu jer je haotični Uran nakon sedam godina napustio vaš znak.

Najbolja odluka: Biti strpljiv.

Najsrećniji broj: 9

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINU: detaljna astro prognoza za svaki znak ZodijakaVELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINU: detaljna astro prognoza za svaki znak ZodijakaDetaljna astro prognoza za svaki znak Zodijaka - evo šta nam predviđa godišnji horoskop za 2020. godinu!

BIK

Savet za 2020. godinu: Izbegavajte sklonost opsesivnom ponašanju i naučite nove načine kako da se opustite, kuvajte iz ostataka, uzgajajte začinsko bilje i povrće; pročistite svoj prostor. Ne zatrpavajte um s trivijalnostima – pokušajte ga pročistiti zapisujući misli na papir. Kako je Uran ušao u vaš znak, možete očekivati želju za novim projektima, svežim idejama pa možda i promenu posla.

Najbolja odluka: Izaći iz zone komfora.

Najsrećniji broj: 6

BLIZANCI

Savet za 2020. godinu: Pokušajte da živite život u trenutku, izbegavajte upuštanje u rasprave s ljudima s lošom energijom, budite dobri prema sebi i u potrazi za novim načinima učenja kako biste svoj um negovali znanjem. Život koji se temelji na istini u ovoj godini će vam biti jedna od najvažnijih stvari. Ne budite previše kritični prema sebi – pre svega, volite sebe.

Najbolja odluka: Umereno koristiti društvene mreže.

Najsrećniji broj: 5

RAK

Savet za 2020. godinu: Budite zahvalni na svemu što ste postigli, na svemu što imate i što jeste. Pokušajte negativnosti preokrenuti u pozitivnosti i verujte u dobrotu ljudi. Napokon ćete dobiti priliku da pročistite prošlu karmu menjajući toksične navike. Ove godine “nemilosrodni” Saturn nakon tri godine napustiće vaš znak što će vam vratiti optimizam.

Najbolja odluka: Biti glasan i jasan.

Najsrećniji broj: 1

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.