DANAS JE NAJSREĆNIJI DAN U 2017. GODINI: evo šta vašem znaku donosi konjukcija Sunca i Jupitera (HOROSKOP)

Konjukcija Sunca i Jupitera svake godine donosi sreću, a ove godine ovaj pozitivan aspekat dogodiće se 26. oktobra i evo šta nam donosi!

Dan kad se u konjunkciji sretnu Sunce i Jupiter uobičajeno se smatra najsrećnijim u godini - ove je to 26. oktobra. Iskoristimo sav taj optimizam koji Jupiter voli da podstiče, savetuje astrolog Leah Whitehorse. "Čak i samo jedan dan, korisno je zbivanjima dati nov okvir u svetlu "čaša je napola puna" umesto da je napola prazna. Premda pozitivno gledište ne negira niti rešava stvarne probleme, ono oslobađa energiju koja nam pomaže da se s njima efikasno nosimo", ističe astrolog. I dodaje kako, s obzirom na to da Jupiter vlada i mudrošću, može pomoći i da jednostavno nađemo trenutak da promislimo "Šta mogu da naučim iz ovoga" u slučaju da se dogodi neka teška situacija.

besplatna natalna karta.jpg

Obratite pažnju na ono što će iskrsnuti oko 26. oktobra jer je to možda znak koji vam Jupiter šalje u vezi s tim što treba da transformišete u svom životu i svojoj duši (s obzirom na to da ćemo njegovim prolaskom kroz znak Škorpije svi biti vođeni kroz lekciju što uključuje transformaciju i razvoj), upućuje Tanaaz Chubb, kojoj je u središtu zanimanja intuitivna astrologija.

A sam dan 26. oktobra, ističe astrolog, savršen je da započnemo nešto novo, potpišemo ugovor, pokrenemo posao i/ili ostvarenje svojih planova. "To je takođe savršen dan da mislimo šire i ciljamo više kad je reč o sleđenju svojih nada, snova i želja", kaže T. Chubb i ističe kako postoji nešto što želite da pokrenete ili nešto sem čega ste postali poslednjih meseci, "kosmičke snage Jupitera i Sunca definitivno će pomoći da vaš celi vrt procveta".

HOROSKOP ZA JESEN 2017: evo šta svaki znak Zodijaka očekuje do zime...

Još jedan sjajan način da se iskoristi ta obilna pozitivna energija jest podizanje raspoloženja. Ako ste se u poslednje vreme osećali loše ili vam se činilo da život pred vas stavlja izazov za izazovom, iskoristite ovu poticajnu energiju da uistinu obratite pažnju na sve ono na čemu ste zahvalni. "Zapamtite: Jupiter je planeta ekspanzije, zato ako se možete usresrediti čak i na najmanju količinu zahvalnosti, istog ćete trena osetiti kako se to širi i razvedrava ceo pogled na stvari", kaže T. Chubb i poziva:

"Sad je pravo vreme da vizualizujete ono što želite i svoje želje pošaljete Svemiru, napravite male korake napred i učinite nešto što će pomoći da se vaš život nađe na putu koji želite - energija obilja Jupitera i Sunca osiguraće velike rezultate i velike nagrade."

Iako će ova energija najmoćnija biti 26. oktobra, njen će se uticaj osećati mjesecima što slede. Astrolog Nadia Gilchrist pozabavila se područjima koja će pojedinim znakovima zodijaka naglasiti konjunkcija Sunca i Jupitera.

Ovan - njima će biti naglašena pitanja vezana uz zajedničke resurse, poreze, zajmove, partnerove finansije te telesnu i emocionalnu intimnost. Pozitivan potencijal odnosi se na finansijsku pomoć i približavanje nekoj posebnoj osobi.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.