NAJLEPŠE NAJAVE ZA PRVI APRILSKI VIKEND: Evo šta nam obećava Merkur u Biku

Sa ulaskom Merkura u polje Bika, život postaje lakši!

Ako vas brine retrogradni Merkur koji će nas od 10. aprila vraćati na sve propuštene prilike, danas počinje period kada možete da na vreme razmislite o njima, piše Lovesensa.

Naime, Merkur 31. marta 2017. godine ulazi u polje Bika i označava trenutak kada razum prevladava nad željama i maštanjima. Komunikacija će biti daleko racionalnija pod ovim tranzitom, svima će prijati iskreni susreti i prijatelji s kojima možemo da vodimo direktne, praktične razgovore.

Brzi Merkur sklon preterivanjima može da se opusti u sporom, praktičnom Biku i svima će prijati nešto bolja koncentracija i smirenje. Pojednostavite svoj vikend time što ćete se posvetiti samo jednoj stvari u određenom trenutku, ali nemojte dozvoliti da u vama prevlada usko, konzervativno, rigidno mišljenje na koje nas Bik ponekad tera. Sačuvajte i otvoreni odnos prema bliskim ljudima, dozvolite im da vas iznenade, izbegnite iskušenja polukvadrata Venere i Marsa koji se bliži time što ćete pomiriti svoje potrebe i tuđe želje.

Najlepši vikend astrolozi obećavaju Ovnovima i Lavovima, probleme će najlakše rešavati Vodolije, a Vagama stiže pomirenje koje priželjkuju.

PROČITAJTE JOŠ:

NAJDETALJNIJI MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2017.

GDE TREBA DA SE ČUVA FENG ŠUI ŽABA DA DONESE NOVAC

KAKO DA VELIKO PROLEĆNO ČIŠĆENJE DONESE NOVU ENERGIJU

K. I.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.