Najbolji astrološki aspekt za leto 2016: Sunce i Uran donose nagrade

Sunce i Uran odslikavaju potrebu za promenom, uvođenjem noviteta u život, menjanjem smera...

Povoljan aspekt između Sunca i Urana, trigon 16. avgusta 2016. godine, obradovaće sve vas koji se već dugo spremate na veliku promenu, na nešto što možda ne poznajete najbolje, niste sigurni u krajnji ishod ili jednostavno tražite da vas drugi malo gurnu u nešto novo, sad je pravo vreme za realizaciju...

Uslovi za realizaciju želje su odlučnost, hrabrost i spremnost na rizik jer baš niko ne može da zna kojim će putem stvari (s)krenuti. To i je poanta ovog aspekta - rizik. Dalje sve zavisi o priči svakog od vas - to morate sami da procenite.

Obično se na ovakve aspekte sve događa u sekundi i onda kada se najmanje nadamo, pa je potrebno da budemo brzi na nezavisno o tome da li sami idemo u nešto ili nas neko drugi gura u takve situacije, pa mi prihvatamo igru ili ne.

Japanski kalendar srećnih dana: AVGUST 2016. (KIGAKU LISTA NAJSREĆNIJIH DANA)...

Ovo je aspekt koji nameće snažnu tvrdoglavost, potrebu da se ide svojim putem, koliko god se to okolini činilo nelogično, ludo ili nesmotreno, stoga sledite intuiciju, ideju i viziju i samo napred - promene čekaju na vas. Ovo vredi samo za one koji veruju u sebe i svoju viziju sveta, koji samostalno grade život, ganjaju svoje snove, slede svoj jedinstveni put.

Ovaj aspekt najviše mogu da osete oni koji već imaju svoje firmu, projekte ili su bar na tom putu, a potom i svi koji na bilo koji način imaju moć i vlast u svojim rukama, dakle: šefovi, rukovodioci, direktori, ljudi od autoriteta i pozicije.

Ovaj aspekt svakako oslikava potrebu za promenom, uvođenjem noviteta u život, menjanjem smera. Ovo je slika skretnice u bilo koje smislu; neko će možda da da otkaz u firmi u kojoj mu već dugo nije dobro, drugi će se okrenuti zdravim navikama i krenuti na rekreaciju, treći će prekinuti odnose koji ih već dugo guše ili će se suprostaviti ocu, šefu, majci.

Kako aspekt vredi za sve, onda to znači da i nas mogu da iznenade, uhvate na prepad, promene politiku...

Vreme je promena i u kreativnom smislu - javlja se potreba da učinimo nešto jedinstveno i drukčije; nešto što će nam ojačati volju, probuditi istinsku radost i generalno razbuditi, oživeti, oduševiti. Jasno je da je okidač ovog aspekta ideja, koja pokreće volju za stvaranjem, stoga budete li u prilici, samo hrabro napred, ali bez puno oklevanja i čekanja, bez obzira iz koje ste priče.

Ovaj nam aspekt sugeriše da uzmemo konce u svoje ruke i radimo baš onako kako smo zamislili, ne obazirući se na predrasude okoline.

najbolji_astroloski_aspekt_za_leto_2016_sunce_i_uran_donose_nagrade_1

Izvor: Uranovo Dijete

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.