NA NEBU SE OTVARA MOĆAN PORTAL LAVLJA KAPIJA: saznajte kakva će uticaj imati na naš život (do 12. avgusta 2019.)

Uskoro se na nebu otvara magičan portal Lavlja kapija - saznajte šta nas očekuje!

Portal Lavlja kapija otvoren je od 26. jula do 12. avgusta , ali 8. avgusta njegova energija je najjača, piše Lovesensa.

U 2019. godini pored magičnog niza brojeva 8-8 i otvaranje Lavlje kapije, dodatnu čaroliju donosi tajna povezanost Venere i Jupitera.

U numerologiji 8. dan u 8. mesecu predstavlja vrlo spiritualan datum. On simbolizuje beskonačnost i označava beskraj želja i snova naše duše.

Osmica je broj moći i pojačane svesti, zato niz brojeva 8-8 označava savršen period za jačanje i čišćenje energije.

Mesečni ljubavni horoskop za avgust 2019. godine: astro prognoza za slobodna i zauzeta srcaMesečni ljubavni horoskop za avgust 2019. godine: astro prognoza za slobodna i zauzeta srcaVeliki mesečni horoskop za ljubav! Saznajte šta vaš znak Zodijaka očekuje u avgustu 2019. godine...

Lavlja kapija nije samo numerološka pojava, već i astrološka jer je Sunce u znaku Lava i razvija se sve do fiksne zvezde Sirius (ovu zvezdu nazivaju još i spiritualno Sunce).

Evo kojih 9 stvari donosi otvaranje Lavlje kapije:

1. Isceljenje srca - portal Lavlja kapija aktivira srčanu čakru. To znači da će mnoge emotivne rane biti zaceljene u ovom pvremenskom periodu.

2. Otvaranje Trećeg oka - aktivira se i čakra Treće oko i pojačava se intuicija.

3. Buđenje manjih čakri - mnoge čakre će se otvoriti i tok energije postaje slobodan. Stičemo novu mudrost i povećava se spiritualno znanje.

4. Visoke energetske vibracije - imamo vizije i lakše se aktiviramo na polju ostvarenja snova i ambicija.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.