Muškarac rođen u ovom horoskopskom znaku je najstrastveniji:on je apsolutni vladar ženskog srca

Muškarac rođen u ovom znaku je vladar ljubavi, njegove reči osvajaju, a zagrljaj je prava uteha...

Ako je vaš partner u ovom horoskopskom znaku, onda ste prava srećnica.

Muškarci u znaku Ovna su veoma temperamentni i ne biraju sredstva da osvoje ženu do koje im je stalo. Ne mare za mišljenja okoline i najčešće dolaze do svojih cilja jer ih krasi upornost i duhovitost.

Horoskop za romantičnu sreću: saznajte kada ćete pronaći pravu ljubavHoroskop za romantičnu sreću: saznajte kada ćete pronaći pravu ljubavKada se u našem srcu probudi ljubav postajemo najlepši cvet koji je spreman da se osdrekne svih latica zarad tog bajkovitog…

Spreman je čak i da svojoj dragoj pozvoni na vrata usred noći i obraduje je čvrstim zagrljajem. Koristi svaki trenutak da bude pored nje i da je iznenadi nekim lepim gestom. Vole da dominiraju, da budu apsolutni vladari ženinog srca i slabi su na ženske suze. On ima neverovatan avanturistički duh i spreman je da uplovi u nepoznate vode.

Ljubavni horoskop za 6 narednih godina: saznajte šta usamljena i slobodna srca očekuje do 2025. godineLjubavni horoskop za 6 narednih godina: saznajte šta usamljena i slobodna srca očekuje do 2025. godineAstro prognoze za boravak direktnog Neptuna u znaku Riba - ljubavni horoskop do 2025. godine!

Ovan je muškarac kome treba neko ko će da mu odgovara u njegovom romantičnom entuzijazmu ili će mu postati dosadno. Jedinstvena sposobnost da brže preboli tugu od drugih znakova je njegov pokretač. Kada im neko zapadne za oko, brzo će reagovati. Ipak da bi zadržali pažnju Ovna morate biti isto toliko energični i uzbudljivi kao i on.

Osobe rođene u znaku Ovna su izuzetno strastvene i obožavaju avanturu. Kada vatra gori, ona zaista gori. Strastvene veze su karakteristične za ovna. Ali kada je ljubav prava, obično je za ceo život. Dokle god postoji puno adrenalina i uzbuđenja da im pumpa krv u vene, veza će biti jaka i dugotrajna.

Izvor: Espreso.rs/pult24.info

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.