VEČERAS SE PRIPREMITE SA MOĆNU ENERGIJU MLADOG MESECA U VODOLIJI: Horoskop predviđa velike i dobre promene (11. februar 2021.)

Mlad Mesec nam donosi snažnu energiju - Evo kako da je iskoristimo za pozitivne promene!

Horoskop - Mlad Mesec večeras ulazi u znak Vodolije, a u istom znaku biće pozicionirani Sunce, Venera, Merkur, Jupiter i Saturn.

11. februara očekuje nas vrlo snažna energija mladog Meseca, ali i vazdušne i avanturističke Vodolije. Ona je revolucionarna, buntovna, inovativna i otvorena. Donosi nam nove ideje i ambicije, naš um je aktivan, a naša pažnja usmerena na nove ideje i pozitivne promene.

Pročitajte još:

HOROSKOP - Budi se nova nada, dolazi nova prilika: Evo šta nam donosi mlad Mesec u Vodoliji (od 11. februara 2021.)

OSOBE ROĐENE IZMEĐU 1984. i 1995. IMAJU POSEBNU SUDBINU: Pluton u Škorpiji u naredne 2 godine pomaže da ostvare svoju misiju

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. FEBRUAR 2021. GODINE: Pažljivo sa novcem - Kvadrat Meseca i Marsa donosi napetost i rizik

Važno jed a ovu energiju kanališete u dobrom smeru! Povežite se sa svojim unutrašnjim glasom i posmatrajte u kojem polju života su vam promene i inovacije najneophodnije.

Poslednji put smo ovako snažnu energiju Vodolije imali 60-ih godina, kada je svet preplavio hipi pokret koji se zalagao za mir i jednakost, za društvene i socijalne programe koji rade na dobrobit svih. Baš takvim vrednostima u duhu ljubavi, mira i jednokosti bićemo vođeni pod sjajem ovog mladog Meseca.

Ova energija mladog meseca može se uporediti i sa Velikom konjunkcijom koja se dogodila u decembarskom solsticiju. Vreme kada započinje novo doba Vodolije - sa različitim vibracijama i drugačijom stvarnošću.

Mlad Mesec treba da predstavlja tačku aktiviranja - vreme kada možemo da podignemo svoje vibracije, ne samo za svoje najviše dobro, već i za dobro svih na planeti. Svetla energija svakog od nas je izuzetno vredna i važna za bolji svet. Mlad Mesec nas podseća da smo mi tvorci sopstvene stvarnosti!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.