Mlad Mesec u Vagi: karma nam dolazi kao poslanik Duše

Mesec u Vagi nosi energiju Venere u Devici koja je u kvadratu sa Saturnom. Vreme je da shvatimo - čiji to deo nosimo?

Otići ću sa svakim delom Tebe jer umeju da odu samo oni koji imaju sa čime. Previše smo dali onima kojima ništa nismo imali dati. Ponekad jedina rupa koju treba da popunimo je ona unutar nas....

Mlad Mesec dočekuje nas na 19* Vage, od 13. do 27. oktobra 2015. godine. Čini se da su njegove niti tanke. Spremne na najnoviji beg. Otimajući se za svoju prisutnost, kao da postaje siguran. Do juče smo mislili da nas veže svaki deo nečijeg tkiva. Nije bilo razmisljanja o odlascima jer kako otići od nekuda gde smo tek došli? Kako otići od nekuda gde stanujemo dovoljno dugo? Kako svoja prepoznavanja izgubiti u tuđim? Kako se zaputiti u samoću i kako se zaputiti u Tebe?

Kineski horoskop za oktobar 2015. godine...

Mlad Mesec uvek je period novih cikličkih buđenja. Prilika kosmosa da uradimo sve što bismo hteli. Reset ćutanja kroz koji možemo da poništimo svaki detalj svega zapamćenoga i da krenemo nekada, negde...Trebalo bi mnogo toga promeniti, a ne znamo kako. Vezani nevidljivim tragovima, ne usuđujemo se da pređemo sopstvene pragove života.

Mesec u Vagi u narednom periodu fokus usmerava na odnose. Sve. One koje nas se tiču i one koja mislimo da nas se ne tiču. Na ispitu je naše funkcionisanje u zajednici. Obrasci našeg poimanja ljubavi menjaju se. Ponekad nas nešto otkine od sebe samih pa umemo da preletimo u sasvim drugu dimenziju.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.