Mlad Mesec u Blizancima donosi izazove svakom horoskopskom znaku: evo kada prestaje dejstvo T kvadrata

U danima pred mlad Mesec, posebno oko 2. i 3. juna ako vas pritisnu poteškoće i ne možete samo da se nosite sa njima, potražite pomoć drugih, podršku drugih, onih koji su mogućnosti da vam pomognu.

Na dan 5. juna 2016. godine mlad Mesec će biti u Blizancima. Najviše novina će doneti Blizancima koji su rođeni prvih dana juna, posebno oko 5. juna će doživeti promene, koje će delovati tokom cele godine.

Mlad Mesec u Blizancima biće konjukciji sa Venerom, u kvadratu sa Jupiterom u Devici, kao i u kvadratu sa Neptunom u Ribama, kao i u opoziciji sa Saturnom u Strelcu. Takvi napeti tranziti doneće više nemira, nervoze, ali kod nekih razdraganosti, kod onih koji su pod uticajem Venere. Ipak, najviše će biti drugih preterivanja, neodmerenosti vezane za komunikaciju, mentalne aktivnosti, učenja, kraćih putavanja, pripreme za ispite. Kod nekih će se pojaviti razne dileme, jer su Blizanci dvostruki znak, a mlad Mesec u izazovnim aspektima donosi poteškoće da se usmerite samo prema jednom.

HOROSKOP: Izradite natalnu kartu, izračunajte jednostavno putem ovog kalkulatora...

Osobe koje su pod uticajem tranzitnog Saturna biće podložni strahu, brigama. Na to će delovati opozicija mladog Meseca sa retogradnim Saturnom u Strelcu. Nešto iz prošlosti može da koči sprovođenje novina. Ovaj uticaj već će osetiti nekoliko dana pred mlad Mesec od 1. juna do 6. juna Sunce u Blizancima će tih dana u opoziciji sa Saturnom u Strelcu. Ovaj uticaj će najviše osećati Strelci rođeni prvih dana decembra i Blizanci rođeni prvih dana juna, kao i osobe rođene u znaku Strelca, prvih dana novembra. Za vas bi bilo najbolje da usporite, pauzirate ako je potrebno, ili bar smanjite tempo življenja, da se više odmarate, a manje krećete u danima pred mlad Mesec.

Ako se slučajno pojave zdravstveni problem to je znak da treba nešto novo da preduzmete, da bi izašli iz tog stanja i to već od mladog Meseca. Promene bi trebalo da umanje i prevaziđu posebno neraspoloženja ili bezvoljnosti, osećanje premora ili tuge i straha. Saturn je planeta koja podstiče hronična oboljenja i da ne bi od akutnih prešlo nešto u hronično dobro je da nešto promenite od mladog Meseca u Blizancima. Dobro je menjati pre svega načina razmišljanja, stavova, ali komunikaciju. Ako ima hladnoće i distanciranosti u nekom odnosu, ili negativnih osećanja, vreme je da to promenite od 5. juna kada će biti mlad Mesec u Blizancima.

Najpovoljnije je vreme da započnete novine je 5. juna u večernjim satima od 17 do 21h kada će mlad Mesec biti u sekstilu sa Uranom u Ovnu. Novine će se tada brzo odvijati i doneti mogućnost poboljšanja. Tada je idealno vreme za pokretanje novina. Nekima će one same doći i dobro je da iskoristite datu priliku.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.